Vučićevo radikalsko režanje na Evropu

Nije realno da evropski narodnjaci ubuduće u svemu podržavaju Vučića

Ostavite komentar


  1. Laki je malo nervozan! Jednom radikal, uvek radikal! Malo, malo pa ispliva Šešelj na površinu. A u EP nema Kebara, Bakareca, Atlagića, Martinovića i dr. egzotičnih likova.

  2. Ne treba ni da se potcenjuje ,ni da se precenii značaj ove rezolucije, ali ne treba da zaboravimo da ona nije obavezujuća, već da radimo na unapređivanju saradnje sa EP

  3. Osvrni,obrni glavni kocnicari evropskih integracija Srbije su bas ovi-Vucic,Dacic…..i njihovi poltroni.Zato se oni ponasaju u smislu-Ne laje kucka sela radi nego sebe radi…..!

  4. Pa vidi se da je izvestaj pisan u Beogradu.Nazalost mislim da kucate na pogresna vrata.Jos manje glasova ako manje moze da bude.

    1. Konačno!Mehanizam je pokrenut.Sloboda dolazi spolja ,kao i uvek u ovom evropskom ćorsokaku..Žao mi je izgubljenih 10 godina za sve nas..sat kuca i svaki sledeći dan je jedan dan manje ovog ludila…

      1. Gojko
        Ovde ti ne odgovara nista. Pasos i preko granice. Srecan ti put i ne okreci se. Dosta mi je takvih kao sto si ti.

  5. Citiracu Nemanju Rujevica, novinara DW, koji je izuzetno opoziciono nastrojen.Sve je jasno!
    Imate taj Evroparlament koji objektivno ne znači mnogo, služi da se udome neki drugorazredni političari koji se nadaju da će biti bitni kada se vrate u svoje nacionalne politike, kao na primer Tanja Fajon“

      1. KAD GA VEĆ POREDITE SA KEROM A ŠTO MU NE IZAĐETE NA CRTU I JEDNOSTAVNO GA NE POBEDITE??? SUTRA SU IZBORI U UVEK OPOZICIONO ORJENTISANOM KOSJERIĆU, PA ĆEMO VIDIMO, OĆEMO LI SA NEMCIMA ILI RUSIMA!?

        1. „Preveliki uticaj Kine i Rusije“. To je suština ovog papirića iz EP. Kakva demokratija,kakva vladavina prava, kakav Krušik, Jovanjica i Telekom. Ono sto se očekuje od Vučića i Srbije jeste svođenje saradnje sa Rusijom i Kinom na minimum i trčanje raširenih ruku u zagrljaj NATO-a (EU je u toj priči drugorazredni igrač). Onda bi mogao mirno da vlada jos 20 godina i kreira po jednu aferu svake sedmice.Dovoljno je pogledatu u komšiluk, u junački Montenegro. Tamo je 30 godina vladala moralna gromada od čovjeka, veliki prijatelj Amerike i najveći demokrata Balkana. I niko ga nije uznemiravao zbog beznačajnih sitnica kao što su nepostojeća vladavina prava, režimska kontrola medija, sveopšta pljačka državnih resursa, sprega s organizovanim kriminalom. Milo je bio apsolutni gospodar CG-a, a to je djelimično ostao i danas uprkos porazu na izborima. Suština svega jeste da si „good boy“ i možeš u svojoj avliji raditi šta hoćeš.

  6. Tako je on iz fotelje, kao i sada, režao i pokazivao zube devedestih godina. Rezultat se zna.
    Naš narod ima izreku „Ne može šut sa rogatim“.

  7. Gospodja Tepic je u pravu jer nekontrolisana reakcija “ naseg Ace “ je cisto primitivno rezanje od besa i nemoci . . . Rezolucija za Srbiju je pravno neobavezujuca ali ajd ‘ neka rezim pokusa da je gurne pod tepih ( slicnim lupetanjem neodgovornih izjava ) pa ce da vidi sta mu rade drugo razredni EU politicari sto ce biti veoma lose po gradjane R . Srbije . . . licno mislim , prilikom prvih direktnih kontakata sa EU prestavnicima ( Bilcikom , Varheljijem i gospodjom Fajon ) , da ce “ nas Aca “ da “ guta kuvane zabe “ i da pojede svoje prljave patike . . .

  8. Pa vama ne valja kad reži, ne valja kad ćuti, ne valjla kada ga hvale, ne valja ni kada ga kritikuju… To nešto govori o vama.

      1. Kako onda kad ste normalni mozete da budete srecni ako coveku uskratite sva prava!

    1. Svakom normalnom čoveku smeta ta reč, radikalno u prevodu znači nenormalno.

  9. Ne treba ,,glavom kroz zid“,ali ne sme se ni biti ponizan u svemu. Ipak moramo da imamo neki stav!

  10. EP je ocigledno nesto pobrkao u vezi korone, Srbija daje susjedima medicinsku opremu, respiratore, vakcine a sta oni dadose jedva uplacene vakcine, po smrtnosti Srbija ima malu smrtnost, sto se tice razvoja, Srbija se razvija a da bi to znali idite u zemlje bivse SFRJ pa vidite gdje su posebno clanice EU iz SFRJ, SFRJ je razbijena zbog ekonomije koja nije bila losa!!!

  11. A i vi bi jadnici mogli da se izvučete iz zadnjice te iste EU…Mislite da će vas nagraditi, kao sve dobre kučiće kad šene…U najboljem slučaju dobićete kockicu šećera i doživotnu sramotu!

    1. Ko behu ono Vučićevi savetnici, zar nisu to Bler Šreder i ostala govna iz EU što nas bombardovase?

  12. Kad je Aleksandar Vucic u pitanju nista nas ne moze iznenaditi jer kod njega sve ide po onom „Vuk dlaku menja a cud nikada“ ili jednom radikal uvek radikal. Moji prijatelji I Ja smo protiv ovakvih izjava Aleksandra Vucica jer smo za Srbiju u Evropi I samo u Evropi jer je taj put za nas mlade najbolji.

  13. Ja garantujem da je ostalo nesto radikalskog u njemu, medjutim meni licno to ne smeta jer sam na toj proistocnoj strani.

  14. Zanimljivo, a kojom od 15 stranaka da okarakterisemo Marinikino dehumanizovanje Vucica i to sto ga poistovecuje sa kerom? Jesu li to evropske vrednosti koje zastupa?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.