Vujošević: Sećam se gospodskog Beograda, sa kafanama bez batinaša

Proslavljeni košarkaški trener i nosilac beogradske liste 'Ajmo ljudi'' Duško Vujošević gost Danasovog Intervju na mreži

Ostavite komentar


  1. Iskreno mi je žao kada vidim da se neka javna ličnost sroza na dno ulaskom u politiku, od glumaca do sportista, pogotovo na stranu koja nema nikakvu drugačiju ideju od vlasti. Nekada je makar postojala ideološka podela između DS i SRS, ovo danas je smejurija jer svi znamo da bi „opozicija“ radila apsolutno isto kao i vlast! Ljudi očigledno ne razumeju da se vlast kod nas ne menja glasanjem za nekog već glasanjem protiv nekog, što dovoljno govori o našoj zemlji. Mislim da je najžalije što ovakva vlast sa svim manama apsolutno dominira u glasačkom telu, i to samo govori kolko nam je loša „opozicija“ i alternativa, tačnije ne postoji. Kada to shvati „opozicija“, možda nam svima jednog dana bude bolje, do tada glasam za Vučića koji makar gura neku svoju priču i očigledno se trudi da nešto napravi i ostavi iza sebe uz sve mane javnog nastupa i propagande.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.