Vujović: Tri američka senatora navodno upozorila Vučića da situacija na severu Kosova ozbiljno eskalira

Ostavite komentar


  1. Ako se i oslabi Srpska lista i izgubi vlast, da li neko stvarno misli da ce zamena za njih biti neka „liberalna“ opcija koja „priznaje realnost“ i prihvata albansku „drzavu kosova“ kao svoju? Ok, tu je radost da Vuciceva vlast slabi samo sto alternativa nije onakva kakvu prizeljkuju pojedini iz SAD, Nemacke i njihovi lokalni trabanti. I sta znaci to da „i Nemacka podrzava obracun sa kriminalnim strukturama na severu“? Da li to znaci da Nemacka stoji iza Kurtija i njegovih egzibicija? I sta su te „kriminalne strukture“? Svi Srbi na severu koji ne zele da prihvate velikoalbansku okupaciju pa se onda nazivaju „kriminalcima“? Kao to su „kriminalci“ a inace Srbi na severu jedva cekaju da Kurti i Albanci zavladaju njima i da pocnu i oni da masu zastavama albanske „drzave kosova“? Nije vas sramota? Kako to da isti recnik ne koristite za Albance? Pre dvadesetak godina Albanci koji su podigli oruzanu pobunu na Kosovu pod vodjstvom kriminalaca Haradinaja i Tacija nisu bili kriminalci nego „borci za slobodu“? Kako to da je taj albanski kriminal prihvatljiv za Nemacku i SAD? Kako to da se termin „kriminalna“ ne koristi za tu albansku tvorevinu na Kosovu iako je izgradjena na krsenju zakona, medjunarodnog prava, nasilju i jednostranosti? Nije kriminalno kada se optima imovina Srba na sevru da bi se izgradile albanske policijske i vojne baze? To je u redu?

  2. Jeste pametnjakovici ,,oduvek se pricalo da je Srpska intelegencija prevrtljiva i uvlakacka,,Ljudi se bore za svoju dedovinu i otadjbinu,a vi ih nazivate ,,kriminalcima,,samo zbog toga sto ih ne vidjate na prijemima kod ambasadora.Sta,treba da se pusta sve do beogradskog pasaluka.Sve dok nas ne svedu do BGEU Pasaluka.

  3. A šta kažu još navodno? I kako on to baš zna, da mu nije neko došapnuo? Ako jeste onda se treba preispitati uloga gdina Vujovića

  4. Ako amerikanci to sve znaju, sto ih ne zaustave već im gledaju kroz prste, samim tim i ameri nečinjenjem su podjednako odgovorni za situaciju na KiM kao i Kurti

  5. Он то није знао и учинио је све да не дође до тога.А,ха,све је супротно од горе написаног.
    Када бих био у позицији да му судим поставио бих му да изабере:стрељачки вод или живот на Косову,наравно где ја одредим.И сада отварамо кладионицу:шта би вкв председник изабрао?

  6. Neka dođe ko hoce,tu se narod pita,narod severnog dela ne želi da živi u kvazi državu .

  7. Rece mi jedan covek na jednom mestu.Znaci zbog „navodno“ prekinite proteste.Potpis AV.

  8. nacionalisti predjete na portal Informera? Cime dokazujete odanost Srbiji buduci da vam je pravopis ocajan? Redovno placate porez? Zaposlili ste se bez pomoci partije? Kurti je demokratski izabran i tako ce i otici. Sada uspostavlja ono sto je i Srbijancima nepojmljivo – pravnu drzavu. Da se porez placa i zakon postuje. Ogroman deo protestanata oseca to kao potrebu i u Srbiji.

  9. Sve je prosto,narod prepusten sam sebi a Kurti hapsi ljude koji nesto znace na terenu!Kontrola se gubi lagano a kad pukne,nema povratka!

  10. Ima ovde vise nejasnih stvari i pitanja kao recimo litanje samostalnosti Srpsme liste mod donosenja odluka o potezima Srba na KIM. Ukoliko su samostalno.donosili odluke bez upliva iz ostatka Srbije onda je sva odgovornost na njima.
    Ono sto zelim posebno.istaci jestes aljivanje problema na sadasnju vlast u Srbiji jer problem nije nadtao u poslednjih desetak godina vec 2908. kada.ke tzv Kosovo lprznato kao tzv drzava. Tada. niko nije prstom mrdnuo.
    Sadasnja.vlast je taj problem pokusala da resi na na in da se otvore pregovori u skladu sa rez. 1244 te da se pokusa nesto dobiti kao npr ZSO iako je.jasno da je nakon priznanja od strane zemalja kvinte bilo sta uraditi veliki problem. Osim toga danasnja vlast je pomagala i pomaze finansijski i ivestira u Srpsme opstine koliko je to moguce i smatram da nisu fer sto prozivaju sadasnju vlast da je kriva za situaciju.
    Problem moze biti to sto nisam upucen u detalje tamosnje situacije pa mozda negde gresim.

  11. Svakog dana se pojavi neki novi lažov. Kod vas lažovi mogu da lažu koliko hoće. Nema pitanja, nema podpitanja, samo laži.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.