Vuk Jeremić: Ne dam se lako uplašiti

Ministar Stefanović očekuje da će se Jeremić sutra odazvati pozivu u svojstvu građanina

Ostavite komentar


  1. Koja drskost: "Србија на путу економског опоравка, чврсто ка ЕУ" … Danas je otkljucana ludnica pozivanjem u MUP Jeremica i ponasanjem predsedavajucih naprednjaka u Parlamentu koji su poceli da kaznjavaju poslanika opozicije koji je SAMO POMENUO IME i prezime poslamika! Strasno!

  2. Mozda policija hoce Vuku Jeremicu PRVOM da saopsti ko je rusio Savamalu i zasto policija nije dosla na poziv gradjana, a mozda hoce i da ga "otmu" dok ne prodju predsednicki izbori. Treba imati razumevanja za nesrecne roditelje gardista, ali mlada Baticka ili je zloupotrebljena ili je nazalost – glupa. Sigurno ne bi bila na ponos svoga oca Vladana Batica. Podrska Vuku Jeremicu.

  3. Dužnost je svakog građanina da se odazove na poziv suda i da izloži svoja saznanja o predmetnom slučaju. Šta umišlja ovaj Jeremić? Da je Koštunica, pa da ne smeju da ga pozovu?!

  4. Pa zasto ne ode u policiju da da izjavu,zar nesto krije,pa ljudski je pomoci da se slucaj resi sto pre,zasto od tudje nesrece pravi sebi politicki marketing!

  5. Zbog ove akcije, glasam za Jeremica. Vise od pola godime ni rec o Savamalu iz MUPa, a kad krene SNS kampanja, saslusaj protivnika.

  6. Pocelo privodjenje po nalogu Vucicevog aporter aDJ Vucicevica najavljeno jos u Informeru. A prvi da se oglasi DR Stefanovic. Time je klika zaokruzena i provalila svoj oubiljni strah od Jeremica kao moguceg kandidata na predstojecim predsednickim izborima.

  7. Ma namestice i majci rodjenoj nesto samo da opstanu na vlasti. Strava je taj KPJ SNS.

  8. .A u kom svojstvu je bio tako dugo u Njujorku? Sa kojim pasosem i kojom vizom, turisticka traje mesec dana. Dalje, sta je tacno radio, kako placao stan na Menhetnu, kako sve ostale troskove, od kojih prihoda. Koje je poslove obavljao, u kom zvanju, u kom pozivu, sa kojom diplomom i kojim radnim iskustvom? Da li je u Beograd dosao u stan na Vracaru od 190 km2 koji je kupljen preko Agrobanke, zbog cega njegov kum u pritvoru i sudjenje u toku za proneveru? Sta je tacno po zanimanju Jeremic i sta po "obrazovanju"?

  9. Roditelji moraju da znaju zbog čega su im deca ubijena, moraju da znaju ko je umešan u ubistvo premijera Đinđića. Policija je morala da uruči poziv i neka da izjavu.U vojsci nisu smeli da pipne puške, dok se ne utvrdi da li je reč o ubistvu i samoubistvu, a kamoli da puške nestanu sa mesta zločina. Vreme je da neko odgovara za sve što se loše dešavalo Srbiju od 1999-2012 godine.

  10. Sta je tu sporno,isti zakoni vaze za sve gradjane Srbije i svi moraju da ih postuju,ako nista nije skrivio,nema cega da se plasi,ali ocigledno je da nije tako,a cim je stigao ,odmah na twiter,voli da se eksponira a ne zna kako

  11. Podrska Jeremicu, bravo momcino, nemas cega da se plasis. Vlast je u tolikom strahu da pocinje da se gubi i pravi greske. Strah od gubitka vlasti je opravdana, jer talovi koje pravi veliki vodja oko prezaduzivanja zemlje, otimanja novca od narod i preivrede, tajnih dogovora oko Kosova i sa Natom i mnoga druga, bice sokanta za gradjane ali i simpatizere. Dusko

  12. da li je moguce da nesto krije sve ove godine?????ne mogu da verujem kakva je onda to osoba…fujjjjjj

  13. Nikakvo plašenje nego jednostavno moraš dati izjavu o svojim saznavanjima u vezi slučaja gardisti.

  14. Nikakvo plašenje nego jednostavno moraš dati izjavu o svojim saznavanjima u vezi slučaja gardisti.

  15. Nikakvo plašenje nego jednostavno moraš dati izjavu o svojim saznavanjima u vezi slučaja gardisti.

  16. Opozicija u Skupstini vec slavi pobedu. Ceo dan se kočoperi, ispituje i preslišava ministre. Padaju i pretnje. Vlaljda mora sve na kontrolu kod Boska, Radula, Djurica idr. Jadni Milojčić poskakuje i preteći podučava ministra Vujovića kako je trebalo rasporediti novac, a taj je svoju opštinu zadužio 3 milijarde dinara. Srpski apsurd!

  17. Ne mogu da shvatim da niko ne vidi igru Vučiċa i Jeremića u kojoj se Ivan drugi nameće kao kandidat opozicije . Pa zar ga nije Vučiċeva vlada predložila na mesto generalnog sekretara UN. Ovim Vučićević, jednim udarcem ubija tri muve. Smenjuje Tomu, izbacuje Janković kao opasnog kandidat i dobija sebi lojalnog Jeremića.

  18. kAKO SE TO LEPO napreDNO SKOCKA,PRVO,,PLATA jJANKOVIĆA I ŠABIĆA PAODNAI,,SLUČAJNO,,POZIV ,, ZA JEREMIĆA,,..aKO NEKO IMA PAMĆENJE VEĆE OD AMEBE NEKA SE PRSIETI KAKO SU BOTOVSKI,,ELITISTI,,PISALI HVALOSPEVEŠE OVOM ISTOM ČOVEKU,,,O NAŠEM PREDSTAVNIKU U UN,,KOJI BI MNOOGO MOGAO DA PODIGNE UGLED SRBIJE U SVETU,,. AL, KAKO ONO KESIĆ KAŽE..JEDAN,,ČOVEK….. IMA VEĆ POVEĆA TRI KAMENA U ,,CIPELI,,A ZNA DA JE,,KVAZINTELEKTUALCIMA, NEIDIOTSKOG TIPA,SVAKO OD NJIH ,,DRAŽI OD NJEGOVIH,,TAMO NEKIH IDIOTA,,.I ONOGA KOJI IH VODI,,. …

  19. nije strasno sto su se botovi "raskucali", i sto ih je zahvatilo "ludilo",strasno je sto je to "vucicevo ludilo" !!!!

  20. Kakav autogol narodne nam vlasti mogu slobodno da kazem ne viđen u novijoj istoriji Srba ili kao Kolindi čokoladica…

  21. A zašto bi se plašili ako niste ništa krivi. Vi ste pozvani da kažete šta znate o pogibiji dva vojnika na Topčideru i ništa više.

  22. Slavica: Ko je šta bio u ovom slučaju nije važno. Najvažnije je da Jeremić kaže sve šta zna o pogibiji dva vojnika na Topčideru.

  23. ne drskost nego divljastvo: Pa da je bivša vlast obelodanila pravu istinu kako su izginuli vojnici na Topčideru , danas se ne bi niko pozivao da on kaže šta zna o tom slučaju.

  24. ne drskost nego divljastvo : I drskost i divljaštvo je bilo od bivše vlasti što su sakrivali pravu istinu kako su deca izginula na Topčideru dok su služili vojni rok, a ne što se neko poziva da kaže šta zna o tom slučaju.

  25. svetlanast: Jadan si ti koji pristaješ na muku roditeljima koji su izgubili svoju decu. Pa i njihove šivote izjednačavaš sa rušenjem nekoliko bespravno izgrađenih baraka u Savamaloj. Sram te bilo.

  26. Branko: Pa ludnica je što toliko godina rodtiteli čija su deca izginula na Topčideru čekaju da saznaju pravu istinu ko imje pobio decu.

  27. Milivoje Radaković: Sud je za sve isti i svi ga moramo poštovati , pa i Jeremić.

  28. Nema nedodirljivih, nema ono kao imunitet i ti izgovori. Svi smo jednaki. Kad te pozovu moraš da daš izjavu. Čoveče, pa ti si SVEDOK. Dok su nečija deca bila u uniformi, na najsvetlijem zadatku, kao odbrana OTADŽBINE i dala živote za nju – tebi je teško da odeš i da daš IZJAVU. Možda nešto kažeš čime ćeš rešiti slučaj. Možda je problem, jer ćeš dati zakletvu da govoriš istinu i samo istinu?

  29. Ne vidim nikakav problem u tome sto je dobio poziv. Ako zna da je cist nema potrebe sa strahom.

  30. Pozivi za sud se pisu po odredjenim sablonima koji su ustaljeni u praksi i svi su slicni samo se imena razlikuju. Ne vidim razlog da se oko niceg dize ovolika prasina. Jednostavno odete date ozjavu i to je to… Medjutim, sto prosto kada moze komplikovano.

  31. Čega bi se plašio Jeremić. Ako mu je čista savest otići će sam u PS i dati izjavu a ne na poziv državnih organa.

  32. pa što ovaj tkz.dr. u vidu tkz. ministra ne privede na poziv tkz.višeg tužilaštva onog đavola j.v. i tkz.toalet papir i njegovog gazdu da objasne šta znaju o tome "da su gardiste u Topčideru "ubili NATO lovci na haške glave". Ajde kure iz "tužilaštva" i "ministre" isprsite se sad !!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.