Vuk Jeremić odgovarao na pitanja na Fejsbuku

Intervju na mreži - najzanimljiviji odgovori sutra u štampanom izdanju

Ostavite komentar


  1. Ko moze njega sta da pita i sta da ocekuje. Covek koji je neobrazovan i nevaspitan. Pitace ga ljudi kada ce da prestaje pa ljuje vredja i krade i kada ce da bude normalan kao i niz drugih ovakvih pitanja. Gradjanima se smucio on i njegovo ponasanje i to sto nista nezna.

  2. Citam odgovore na fejsu i moram a priznam da sam za 80 posto njih unapred znao kako ce da izgledaju. Koliko samo demagogije, praznih prica…ok,neka pitanja nisu ni bila postavljena kako treba,ali zato su svi njegovi odgovori bili totalno ocekivani,ocigledni i Vuk j samo jos jedan u nizu profitera koji krije o sebi mnoge nezkonite stvari i radnje…

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 9

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.