Kako je izgledao televizijski duel Jeremića i Orlića

Ostavite komentar


  1. Jeremicu je izgleda jedini cilj da nam se otme KiM i da nas narod ostane bez svojih domova.

  2. @kala
    Svaka čast. Vaši kriterijumi o pameti i razumnosti su vrlo diskutabilni no u svakom slučaju ispunili ste zadatak. Srećan rad i živela srbija

  3. Прави приступ Јеремића,кога су означили као издајника.Стварност је другачија.Референдум обавезно и за Фра.-Нем.уцену,Рио Тинто.

  4. Kakvo Kosovo ljudi?
    O čemu pričate? Pogledajte stvarnost. Uništavate živote tim sirotim ljudima vašim mitovima

  5. Ako ste završili botovi, trčite na ručak da se parizer ne užegne. Podrška za Vuka, podrška za opoziciju kao i poruka: ujedinjujte se ljudi, zanemarite sujetu, zanemarite različite prioritete, zanemarite razlike, sve živo zanemarite jer ne postoji važniji cilj osim sklanjanje sns sekte i njihovog vođe.

  6. Dokle bre ista priča, 12 godina vlada sns i sve je gore, ko bre više veruje obećanjima, sve su pogazili.

  7. Ljudi prestanite da mučite te jadne ljude na kosovu. Pustite ih da žive. Srbija je propustila svoju priliku, nema više. Kosovo je otišlo, mrcvarite i mrtve i žive.

  8. Vuk Jeremić, jedini koji je ostao dosledan u svojim stavovima. Svaka čast, nek si sam ali čistog obraza.!

  9. Nisam gledala ovaj duel, danas me je mnogo više zanimalo ko će dobiti Nobelovu nagradu za književnost. Ali sudeći po tekstu, i komentarima, ni jedan ni drugi nisu u pravu. Kosovo je odavno izgubljeno, i de jure i de facto, „bolji život“ postoji još samo u tv-seriji, ali je zaista u najmanju ruku sarkastično (čitaj drsko i bezobrazno) reći da je opozicija već mesecima u predizbornoj kampanji, na demonstracijama „protiv nasilja“. Pa ova vlast je u kampanji 24 sata dnevno, svuda i na svakom mestu, uz pomoć ucena, represije, kriminala i ostalih oprobanih sredstava totalitarnih režima.

  10. Sa njihovim mantrama Kosovari će se na traktorima vratiti u maticu, baš čudno kako neki vide samo svoju ambiciju po ceni tuđe propasti, a gde je realnost, šta su preduslovi za suživot pa tamo ima i nekih Albanaca pa i oni imaju svoju agendu, a koja je naša da se vratimo 7 vekova unazad?

  11. Ne slazem se 100% sa g. Jeremicem ali ono sto je g. Orlic pricao pa to se svakodnevno od svih SNS elite ponavlja kao mantra. Niko ne valja, sam je g. Vucic jedini radnik, jedini predsednik drzave, predsednik parlamenta predsednik svih institucija, ma sve jednom recju i cik da g. Orlic ima svoje misljenje svi su isti gde nadjose tolike cipove. Ziveli

  12. orlić je ponovo imao napad. Zbog njega u studiju treba da bude prisutna ekipa hitne pomoći.

  13. Ne moze neko da bude stalno polutrudan. Po Ustavu Srbije koji je predlagao Vojislav Kostunica, Kosovo je sastavni deo Srbije. Neke druge zemlje u okruzenju su priznale nezavisnost Kosova koje ima vlast nad teritorijom Kosova i sprovodi svoj ustav. Po njima vazecem ustavu Srbi su manjina i posle nedavnih dogadjaja su iskazali teroristicke pretnje. Naravno po Srpskom Ustavu oni su borci za ljudska prava. Vuk Jeremic i druga opozicija moraju pod hitno da se izjasne o jurisdikciji Ustava Srbije nad teritoriom Kosova. Ako nema promena, ustav Srbije se mora braniti vojno i do zadnjeg gradjana Srbije. Tako su se i nase dede borile svojom krvlju za svaki pedalj Srbije. E pa, hrabra opozicijo, odluci se za sta si. Javno se deklarisi da Kosovo nije Srbija. Naravno, pitanje je stvarnih mentalnih i moralnih kapaciteta celokupne opozicije. Sta misle da jesu!

  14. Vuk bi trebao da se spusti na zemlju. Kabinetsko vodjenje politika moze biti od koristi kada je narod snazan i zadovoljan. Na zalost ovo nije takav slucaj. Narod gleda da prezivi.

  15. Kosovo je izgubljeno bez obzira bio tu Vučić ili opozicija.Nesretni Srbi trpe agoniju .Propadamo na svim poljima,zadužuje se kako bi neki ćutali a kad dođe dno biće jako teško.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.