Vukadinović: Krajnji rok za početak dijaloga vlasti i opozicije februar ili mart

Ostavite komentar


  1. Nije valjda Vukadinoviću da si jedan od onih koji veruju da će dogovor biti postignut, da će lopovi vratiti ukradeno?! To je moguće samo u holivudskom filmu.

    1. Preduslov svih preduslova, uopšte za početak pregovora treba da bude izlaz na RTS. Šta vredi i da nekad dođe do primene dogovorenog kada će do tada bilo koja inicijativa koja dolazi od strane stvarne opozicije (recimo najava vl Grigorija i sl) biti do te mere satanizovana na režimskim medijima da će to biti nemerljivo. Odnosno upravo ovako kako se to ovih dana čini.

  2. Boze ,dokle je Srbija stigla 2021 godine.Da se pregovara o najosnovnijim pravima,koja se u svakoj, bukvalno svakoj zemlji Evrope podrazumevaju.Pa za Srbiju ,primer demokratije je Albanija i Moldavija.Srbija je primer kako jedan covek moze da unisti celu drzavu. A cak i da Vucic ode,Vucicavstina( najgori ljudi na pozicijama) ce dugo dugo gusiti Srbiju.Ajde napravismo jednu istorijsku gresku sa Milosevicem,ali ova druga moze da bude poslednji ekser na kovcegu ,posle koga nema povratka u normalu!!!

    1. Uvek može gore. I od Albanije i Moldavije. Možete pogledati na internetu poslednji snimak sednice radničke partije Severne Koreje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.