Vukomanović: SNS daje novih 15 godina partijskim direktorima

Ostavite komentar


  1. Reč ove žene nema nikakvu težinu jer dobro znamo ko je njen mentor.

  2. Ako bi mojoj opstini dali potpunu samostalnost mi ni ulicno osvetljenje ne bi imali.

  3. Svako ko je bio blizak ili je (kao doticna),bio „istaknuti clan“ SPS-a,bolje da cuti !!!!

  4. Радничку класу чине сви радници, без обзира на партијску и страначку опредељеност и без обзира да ли верују у Бога или не.
    У циљу напретка сваке радне организације, треба да буду резултати рада појединаца и радних колектива у целини, без обзира на партијску, страначку или националну опредељеност.
    На овај начин, радници се не деле на оне који верују у бога и оне који не верују у Бога, или на оне који припадају десним или лево орјентисаним странкама, њихова нај јача мисија у предузећима је да реализују задатке радног места на које су примљени, да допринесу развоју тог предузећа кроз побољшање и повећање квалитета и квантитета рада и производа, да допринесу позитивном пословању свог предузећа, те да је њихов умни и физички рад, искључиво у служби напредка и позитивног пословања тог предузећа, од чијих резултата рада зависи и њихова егзистенција и егзистенција њихових породица, као и друштва у целини.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.