Vuletić: Aleksandar Vučić je jedan od najvećih korisnika promena posle 5. oktobra

Ostavite komentar


  1. Vuletić jedino dobro govori. Svaka vam je na mestu. Podrzavas vaše stavove.

  2. Narod treba da se pogleda u ogledalo i da vidi gde smo i da se sa ovim sunovratom mora jednom stati. Sto se dalje slepo ide ka propasti, povratak je tezi, ako uopste bude moguc. Sunovrat u svakoj oblasti, od morala, vrednosti, zatvaranja ociju pred muralom, pred politikom koja doprinela sunovratu.. Selektivno posmatranje proslosti moar prestati, nigde ne vodi i ne moze da odvede, kao i neko glumatanje zrtve koje deluje pateticno i jadno jer ta zrtva nije to bila vec nesto drugo.

  3. Postovani,
    mislim da vi dubinski i sustinski ne razumete Srbiju. Ili pisete po zadatku. Trece ne postoji.

  4. Највећи промашај петооктобарских промена је тај што се Србија није институционално изградила као друштво и држава очигледно да ми имамо кризу идентитета и републикански облик државног уређења није учврстио ни слободу ни демократију већ је направио довео до ауторитарног поретка а институција парламента скроз је деградирана.

  5. Само не рече накоји начин Срби дестабилизују регион када Срби у окружењу углавном уживају у „европским вредностима“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.