Vuletić: Odbornička grupa SZS još postoji i vodi je Jovanović

Gradski odbornik član Predsedništva GDF, za Danas o opoziciji u gradskom parlamentu

Ostavite komentar


  1. I ovi ovakvi hteli da smene Vučića? Đilas je dovoljno lukav i nije mu padalo na pamet da izlazi na izbore gde će ga rezultat samo još više kompromitovati. Izmislio bojkot a ovce pohrlile za pastirom koji je računao da ga masa dovede na vlast. Za*bao se u računu jer nije svaki dan peti oktobar.. Čak i tada je njihova lična pohlepa upropastila tu narodnu pobedu. Neka nam je Bog u pomoći.

  2. Svi se bave sta je Jovanovic izjavio a niko da kaze dali je ove snimke obezbedio „keramicar“ na nedozvoljeni nacin ili neka druga „nezavisna“ grupa

  3. Luka Balaban bot Saše Jankovića na tviteru nema nikakve veze sa snimkom. Ako ste ozbiljna redakcija, morali biste to da demantujete, a ne da se služite lažima i obmanama. Vi ste ozbiljna redakcija, pobogu. Šta vam bi? Nije vam palo na pamet da svako može da se predstavi kao Luka Balaban?!

    1. I pored toga što sam im to tražila, ne žele da demantuju da su radili i povezali na način na koji to rade informer, blic i kurir. Sramotno. Ostaje mogućnost da je potpisnik ovog sramnog antrfilea, kao i onaj ko je isti odobrio, neko ko nije čitao ili gledao likove nastale iz pera Duška Kovačevića, poput Ilije Čvorovića, Luke Labana ili Mirka Topalovića. Odavno znam da živimo u mulju, ali nisam znala da je toliko dubok.

  4. Odlično urađen posao. U Beogradu uspeo bojkot, posebno u centralnim gradskim opštinama. Zato treba razbiti Bojkot-družinu. Pored ostalih, priključio se i Danas, na žalost.
    I onda smo tu gde jesmo. Iz vlasti nema ni jednog disonantnog tona, ali zato od malih razlika u opoziciji napravimo krater. Tako je bilo i devedesetih – Drašković, Đinđić, Koštunica – ovaj rekao ovo za onoga, onaj za trećeg, mediji razvlače – i tako deset godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.