Vulin ambasadoru Švajcarske: Srbija će aktivno raditi na sprečavanju ulaska Kosova u Interpol

Ostavite komentar


  1. Sta uopste trazi Vulin kod ambasadora Svajcarske. To nije njegova obaveza vec ministra inostranih poslova. Svako radi svasta, mesa se u sve a u osnovi nemaju pojma niocemu. Gde je mnogo babica kilavo je dete. vucicu uvedi bar malo reda medju tvoje indijance a posebno medju onima u skupstini. Poceo si previse da gresis a to se po pravilu obija o glavu. Za tvoju propast nemoj da krivis druge izgubio si ompas.

  2. a TETIK sine sto ne pominjes nesto vise „SIPTARI“ sada si okrenio malo plocu nazivas narko-bande a sam si ti sa tvom vodjom poglavicom kapa narko kriminalnih banda …

  3. Srbija kao demokratska zemlja, stavio Vulina kao predstavnika romske zajednice na čelu ministarstva unutrašnjih poslova. Dok desničari i javno traže linčiranje nesrba i posebno roma i sinti. Ovaj ministar kao romanes pravi huškašku politiku protiv susednih zemalja. Takav paradoks desi se samo u vučićevoj državi.

  4. E tu je prethodnik u pravu,nego kome pade na pamet ? Covek koji nije sluzio vojni rok(zdravstveno nesposoban) verovatno,za ministra vojske pa sada Policije? Na tim mestim se postavljaju ljudi fizicki spremni,zdravstveno uredni a ne politicki podobni,svaki njegov expoze na TV je bruka drzave,nemam reci ,bivsi lazirao doktorat ? Pa o cemy je rec jesmo li mi prcija AV da daje izjave,, ja necu “ i tako nesto, urusava sve aspekte drzave

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.