Vulin: Cilj slučaja Jovanjica hapšenje Andreja Vučića, da bi predsednik podneo ostavku

Ostavite komentar


  1. Naravno da jeste protiv Andreja: uzeše čoveku toliku travu, na pravdi boga… Ali vidi to neko od gore sve, pa će ga Porfirije odlikovati…

  2. Cilj je staviti lopova u kavez. Nebitno je kako se on zove I ciji je rodjak. Svako ko se bavio „vrtlarstvom“ u Jovanjici treba da razmislja o sudskom pozivu.

  3. Isto kao Sloba pred 5 oktobar… Policija postala privatna prćija… Vuline znas dobro gde su Slobini generali… Gule krompir 40 godina u Padinskoj skeli… Pamet u glavu

  4. Patrijarh Porfirije ponizio crkvu dodelom oredena Svetog Save jednom mešetaru i okorelom Slobovom mafijašu. Duboko sam razočaran i razmišljam da više ne idem u crkvu.

  5. Pošto je litar ulja, litar goriva, metar drva, udžbenici, ministre kad se u sve mešaš.

  6. Znsci,novinari KRIKA su posejali marihuanu,podigli plastenike,platili obezbedjenje. .samo da bi uhapsili baticu?!?Ako je i od tebe,spodobo,mnogo je.

  7. pa dobro baba julo barem ti si znao za jovanjicu pa plevio si tamo paradajz

  8. VULINU SMECE JEDNO TREBA DA ZNAS I CELA PLANETA DA JE ISTINA O JOVANICI TA DA JE ANDREJ VUCIC DIREKTNO UMESAN U TO ONI TREBA DA ODGOVARAJU CUVALA KE POLICIJA JOVANICU KAO I ZANDARMERIJA KOJA JE OTISLA U PENZIJU PO NALOGU STEFANOVICA ZNAM TACNO IMENA LJUDI OD NJIH

  9. Stani malo, ispade da uhapsili ovog Koluviju na pravdi boga, i da je sva ona silna trava ustvari konoplja neka! O cemu se ovde radi, ima li pametnih!

  10. Zašto Koluvija ne ide na poligraf, njemu se veruje na reč? Jadna li si policijo ko te vodi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.