Vulin: Milanović ne zna ništa o Bunjevcima

Ostavite komentar


  1. Stvar je vrlo prosta, kome više verujete, Milanoviću ili Vulinu….istina je stvarno tamo….pozdrav iz Subotice od predstavnika manjine, ipak mislim da mi najbolje znamo ko smo….od Vulina nismo….

  2. Gospodin „Građanin“ ako je iz Srbije očito da je sve bruka za ovu državu, pošto je i on sam bruka, ali ako je iz Hrvatske ili hrvat, isti je kao Milanović, obzirom da kaže da je Milanović OK, bruka za brukom

  3. Možeš biti i Hrvat i Šokac ,možeš biti i Hrvat i Dalmatinac,možeš biti i Srbin i Ličanin . Pa zar Ličani neće biti Srbi ako im Hrvatska omogući da se izjašnjavaju kao Ličani. Definitivno možeš biti i Hrvat i Bunjevac ( ako se tako osećaš).

  4. Vulin je apsolutno u pravu. Da dopunim Milanovićevu izjavu,1900 godine u Subotici je bilo 65 posto Bunjevaca i slovima i brojevima 0 Hrvata.Nadam se da nikom ništa dalje ne treba objašnjavati,da i naravno postoje popisi.Postoje Bunjevci,postoje Šokci i postoje Hrvati.Bunjevački Hrvati i hrvatski Bunjevci idu u ostale.

  5. Sreca nasa pa ti znas ko smo i sta smo. Nesreca nasa je sto mi ne znamo ko si i sta si ti. Posto nisi na „ic“, sta si?

  6. Ministar Vulin je državni cinovnik i treba da vodi policiju. Nije njegov posao da pogodno govori o stranim državnici, i jos na takav nacin.

  7. Zna mnogo više o Bunjevcima nego sto ti znas, mislim na prave Bunjevce koji su kao i Šokci deo hrvatskog naroda, a ove Bunjevce koje Vulin zna su projekat države Srbije i državne bezbednosti da se razbije i usitni hrvatska manjina u Srbiji…ja sam Bunjevac i voleo bih da mi ovi Bunjevci koji kazu da poticu od Srba pojasne kako to funkcionise i kako sam ja to Srbin !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.