Vulin na sajmu u Parizu: Srpsko naoružanje na najsavremenijim sistemima

Ostavite komentar


  1. Lepi yi kukasti krstevi na letilicama.Adolf bi vam dao gvozdeni krst da je živ.A od srpskog naoružanj-daleko metna sroska praćka,tenk za naduvavanje,top iz 84 montiran na šklopciju kamiona.Ne vidim baš gužvu pred štandom.A id kad civili Vulin i cim posećuju vojne sajmove.Valjda se šalju stručnjaci iz naoružanja.A tkzv komandant RV i komanda RV će idgivarati za izdaju pred prekim vijnim sudom

  2. A sta ce Vulin tamo, cemu Vulin u Francuskoj? U kom ogranku izlozenog u halama je on strucnjak? Da nije poceo da pilotira nakon skracenog, trodnevnog kursa u Jagodini? Koji najsavremeniji sistemi? Ovo je helikopter koji se pravi 15. godina. Na to su zavarili nosac i nakacili pucicu. Stvar gotova. Pakuj taj krs u gepek i na mesto.

  3. Neka ga ionako su sve to obični glumci sa lošim repertoarom predstava. Mislim B glumci nam vode zemlju. Sve to treba u rudnik i njih a pogotovu opoziciju. Ne zna se ko je gori za zemlju. Srbiji treba novi sistem upravljanja. Treba iskoreniti ove sisteme i stvoriti svoj! I komunizam a i demonkratija izvlače šljam iz naroda i stavljaju ga na čelo. To je jedini izlaz iz ove nesreće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.