Vulin o Ponošu: Zakon je isti za sve

Ostavite komentar


  1. Традиција се наставља, Вулин прича причицу за малу дечицу.

  2. Zakon je isti za sve sem za one na vlasti.Oni su izvan zakona. U pitanju je nepodnosljiva prozirnost zla kojom ova vlast truje nasu svakodnevnicu i zagorcava zivot.Tako je i objasnjenje V. prozirno i utoliko citljivo koliko se vlast uplasila,pameti,odmerenosti i konkurencije pa preduzima nemoguce mere sve vise srljajuci ka ishodu.

  3. Kaže mi prijatelj iz Zagreba koji je bio u kolima iza Ponoša da je 2 sata trajalo cekanje svih automobila u 3 kolone i da je Ponoš insistirao da prodje bez cekanja. Izgleda da ga ovi nisu želeli pustiti van reda. Insistirao i napravio problem.

  4. Ako je zakon isti za sve,neka se ne vadi na tetku iz kanade,vec da objasni narodu odakle mu 250000e da kupi stan u centru grada!

  5. Naravno da to nije tacno, jer da je zakon isti za sve, Vukin bi vec odavno sedeo u zatvoru..

  6. Закон је исти за све, осим за оне, мало једнакије, чланове братије и партије.

  7. A i za Babića bi trebalo da važi,za onu devojku što junoša Mitrovića je pregazio,a i još hiljade divljih koji su pobili ljude bez povoda a eno ih zakon gle čuda umro u podrumu.

  8. Pa kako ti dezerteru nisi još uvek u zatvoru za pare koje si ukrao a još nisi odgovorio odakle?

  9. Zakon za zavisnike od opijata kaže, ako ga poslodavac uputi na lečenje a on odbije dobija otkaz. Jedno odvikavanje može o trošku fonda.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.