Vulin posle sastanka sa rukovodiocima NIS-a: Protiv naše države se vodi specijalni rat 1Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u sedištu Ministarstva sa rukovodiocima kompanije NIS Novi Sad.

Na sastanku je istaknuta vrlo dobra saradnja MUP-a sa predstavnicima kompanije NIS, a posebno u proteklih godinu i po dana.

Vulin je istakao da je jedan od prioriteta Srbije i predsednika Aleksandra Vučića bezbedno i stabilno snabdevanje srpskog stanovništva ne samo osnovnim životnim namirnicama, već i gasom, naftom i električnom energijom, te da su naftna postrojenja pod posebnom pažnjom policije i očuvanje visokog nivoa bezbednosti naftnih postrojenja.

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je poručio da se protiv Srbije vodi specijalni rat i da zbog lažnih dojava o bombama kontradiverzioni timovi MUP-a Srbije obavljaju preventivne preglede i u objektima NIS-a kako naftna industrija ne bi prestajala sa radom.

Generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev, kako se dodaje u saopštenju, pohvalio je rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama, koja je osnovana po naredbi ministra Vulina, i njihovu borbu na suzbijanju i sprečavanju krijumčarenja akcizne robe na rekama, pre svega nafte i naftnih derivata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari