Vulin: Srbija uvek zastupa interese Belorusije

Ostavite komentar


  1. Srbija treba uvek da zastupa sopstvene interese, nesrećo ministarska.

  2. Da je živ Idi Amim, Vulin bi i sa njim našao zajednički interes! Belorusija je poslednji bastion diktature po ugledu na Čaušeskuovu, crna mrlja na licu Evrope, utočište secikesa poput Bogoljuba Karića koji je tamo prevukao ko zna koliko naših para opljačkanih tokom devedesetih,…pravo društvo za Vulina, Dačića i ostale recidive tih vremena.

  3. Ni SAD ne vode računa o tuđim interesima,i s tom devizom u vidu,eno,podržavaju kosovsko-metohijske Šiptare u otimanju srpskih vekovnih teritorija – koji su ogrezli u terorizmu,i koji su u oba svjetska rata bili na strani mraka i fašizma! – i ič ne šljive nas Srbe: džaba nam,što se ove stvari tiče,što smo u oba svjetska rata bili na strani slobodarskih naroda,dakle i sa SAD i sa Rusijom! (Trenutno im.ne smeta što štite Šiptare koji su,na primjer,i samog Hitlera od miĺošte zvali/klicali mu,kolektivno,da se do neba orilo: Daja Hitler! (Ujka Hitler!)

  4. Da li će neko ovoj budaletini zapušiti usta, da nas više ne sramoti pred svetom? Njegovo ulizištvo izučavaće se verovatno u večernjim školama kao primer kako potpuno bezvredan čovek može doći u poziciju da jednu državu svrstava gde je njemu i njegovoj bandi ćef.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.