Vulin: Vanredni izbori potrebni Srbiji

Ostavite komentar


  1. Kaže gospodin JUL sada u Novembru: "Svaki naš građanin može da bude potpuno siguran u organe svoje države, u svog predsednika, nadležne službe i ministarstva da će sačuvati njegov svakodnevni način života"…E, baš taj svakodnevni način života građana Srbije i jeste najveći problem velike većine građana !

  2. Majko miila!!! Ovaj prica o izborima a stranka koju vodi, broji 5_7 clanova. Sto bi se reklo…pun kombi clanova

  3. Gospodo Vulini, Srbiji je potrebno da izadjete samostalno na izbore, pa da dokažete da pokret socijalista ima više glasova nego vi višestrukih ličnosti u sebi!

  4. Naravno da su potrebni vanredni parlamentarni izbori, krajnje je vreme da se parlament očisti od većine opozicionih stranaka koji ne prekidno vrše opstrukciju rada skupštine.

  5. Vanredni izbori su potrebni samo vama.
    Vama su festival, narodu zabava 3-4 meseca. Privredi stagnacija i iščekivanje.
    Okanite se takvih budalaština i radite svoj posao kako znate i umete u mandatu koji ste dobili.
    I zapitajte se koliko koštaju izbori, sve sa troškovima novih imenovanja, podela partijskog plena.

  6. Potrebni da se otarasimo vise izjava opozicije da su jadni pokradeni i da je njihova podrska gradjana daleko veca od tih 0,00% sto su imali

  7. Molim Vas da izjave ovih spodoba koji su na svakoj nesreći naroda profitirali ne objavljujete na Vašem.portalu.
    i upravo bežimo od njih na N1 kako ih ne bi gledali i slušali.
    Ovo je molba od manjine srpskog naroda i baš zbog toga se nadamo da će biti uslišena.
    Negde pri dnu zarad novinarskog kodeksa objavite u jednoj rečenici šta su gmazovi ooput Vulina rekli. Ionako je to ili glupost ili laž. Treće ne postoji..

  8. Nijedna zemlja u susedstvu ne podrzava teritorijalni integritet Srbije i to je OK ali za licni stav predstavnika bosnjackog naroda treba sazivati sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.Koje je to licemerje.
    Jasno je da ovaj narod nikad sa ovima na vlasti nece imati svoj mir jer oni proizvode neprijatelje na sedmicnoj bazi.Dajte te izbore vise,da vidimo jel nam dosta!!!

  9. MOŽE LI IKO,NORMALNIH I NEOBOLELIH MOŽDANIH,VUJUGA DA U ISTU REČENICU STAVI, JEDNOG MIRINOG REINKARNIRANOG SATRAPA I,BOLJU SRBIJU,,SA SVIM NJENIM,,SPONATANO REINKARNIRANIM,,ELITAŠIMA,, IZ ,,SREĆNIH,,IM I SNALAŽLJIVIM,,STATUSIMA,,,IZ,,NESREĆNO SKLOPLJENIH ,,OKOLNOSTI,,..Izgleda da ,,neki tamo,streni,remetujući,faktori,jedva čekaju da uMATIČNIM ZEMLJAMA PREKOPIRAJU OVAKVE,,ELITAŠE,,U ,,VRHUŠKAMA,, MATIČNIH ZEMALJA,PA DA I NJIMA ,DOĐE,,ZLATNO DOBA,,KO I ,USREĆENIH, GRAĐANA SRBIJE I,OPET PENZOSA , KOJIMA SE OPET,PRUŽA NEVIEANA,,,ČAST, ,DA OTETIM PENZIJAMA ,,FINANSIRAJU OVAKVE NEZABELEŽENE ,,SPASITELJE,,, I,,BRIŽNIKE,, NACIJE,.Uzgred ,,ta tamo neka,neidentifikovana ,,strana ,,remetujuća,,sila,U CELOJ, EU,,AI,,ŠIRE,.OBOGAĆENA JE je,spontano,,Najstručnijom DIJASPOROM,SVETA, sa ovakvih,I OVAKO,OBELEŽENIH,,,,LIDERSKIH,,,destinacija,,.ZA,,UČINAK,KOMPARDROSA,MU NIJE OTREBNA POSEBNA,NAKNADNA PAMET,DOVOLJNI SU EVIDENTIRANI,,USPESI,,PO SVIM,PLATFORMAMA,,.I SVIM,,SAOPŠTAVANJIMA NA USVOJENIM,,SLOBODNIM,,MEDIJIMA,I,,LISTOVIMA,, U KOJE,,PREMIJERKA,NEMA VREMENA DA,,ZALAZI,,AL,I DALJE,, DAJE,,,,EKSKLUZIVE,,PONUKANA,,KADROVIKOVIM,,PODUPIRANJEM,,,SPONATANO,,,K,O ŠTO ,,ON,, IMA U ,,KARAKTERU,,.OD KADA SE,BAVI,,KARIJEROM,,I,,POBEĐUJE,.,,ŠTETA,,ŠTO SU MU,,POBEDE,, ČISTE KO,,VIZIJE,,K.K.V..KOTA,I RETORIKA,,POBEDNIKA,, PA I SAKUPLJENIH,,ODABRANIKA,,JEDINO,,USPEŠNO,,OPSTALE,.

  10. Zasto posvecujete paznju i pisete o coveku koji bi trebao da cuva ovce a ne da diriguje vojskom. Nadam se da obrazlozenja nisu potrebna. Pozdrav

  11. Eeee koja ste vi … Kad bi narod samo znao kako ste se obogatili i kako se jos uvek bogatite…

  12. АВ контролише и тоалет паир – после употребе!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.