Vulin: Vojska Kosova je moguća samo ako se ukine Savet bezbednosti

Reagovanje na izjavu Hašima Tačija

Ostavite komentar


  1. Ako je jedina oružana snaga koja može da postoji na Kosovu KFOR,šta su onda snage kosovske policije ili ROSU ? Ovaj čovek uporno negira realnost i prodaje jeftine priče,parole,floskule… Zašto ga uopšte medijski promovišete kada je evidentno da protura laži ? Bolje da sa šešeljijem ode do "zadruge" i da tamo smaraju.

  2. Probajte da zaklonite usi ovog Vulina i dobicete Kostunicu, slika i prilika.Sta to velis Vuline "DOK SE NE UKINU SRBI NA KOSOVU I METOHIJI". Ukinuo ih je skoro tvoj idol Milosevic a na dobrom si putu da ti sa Slobinom svitom (Acom i Dacom) dovrsis taj posao uspesno. Osvestite se vec jednom .

  3. Hahaha
    Ovaj lik je smešan. Vojska Kosova će biti formirana čim se usvoje ustavne promene i to neće sprečiti nikakva "Srpska" lista.
    inistar vojni sa dva cilindra i dioptrijom od minus beskonačno ne može to trenutno da vidi, ali čovek je invalid pa je razumljivo.
    Samo vi ministre paradirajte sa sve nezadovoljnijim pripadnicima (koji su još uvek tu) i zabijajte glavu u pesak…

  4. Vulin svakako nije moj omiljeni lik, bas kao ni Vucic i citava ta bulumenta, medjutim ko su ovi koji ga ovde napadaju i koji se pale na formiranje albanske "vojske" na Kosovu izgradjene btw. na "vrednostima" jedne uck, teroristicko-sovinisticko-mafijaske organizacije koja je proterivala i ubijala Srbe, Rome i "nelojalne" Albance? U pitanju su albanski botovi, nvo botovi ili je u Srbiji na delu epidemija stokholmskog sindroma? To sto se ne slazem sa politikom Vucica i njegovog drustvanceta, sto su mi razni vulini antipaticni i smatram ih stetocinama i nedoraslima bilo kakvoj funkciji ne znaci da zbog svega toga treba da navijam za velikoalbanski projekat na Kosovu i da se radujem uspesima istog, ne?

  5. Formiranje vojske na Kosovu je isto kao davanje petogodisnjaku da vozi auto od 200 konja. Vrlo neodgovorno i sasvim sigurno vodi u tragediju.Tvorevina na Kosovu je protektorat, medjunarodno sporan, nesposoban da ispuni osnovne standarde, zavistan itd.Vec ima sasvim dovoljno problema na Balkanu i bez te vojske i bez daljeg nagradjivanja i podstrekivanja albanskog nacionalizma.

  6. Cuj dao usmene garancije!!!!!!
    Nisu uspeli to na papir staviti koliko su jaki pregovaraci.Zapad ne radi na rekla kazala nego su tu dokumenti koji se jos uvek kriju od javnosti.

  7. Cisto me interesuje da li razumes albanski jezik ? I da li ocekujes da albanci oricaju srpski ? Tvoja politika sa pozicija aparthejda nikad nece dating rezultate ! Navodno si bio clan KO““d Ratka Krsmanovica Saves Komunista Pokret za Yugoslaviju — pa znas li nesto o politician Marsala Rita ? Ili smatras da Albance treba pendrekom naterati da pricaju srpski ? Podji of toga da Albanci nateruju pendrekom narod da prica albanski u sredini gde su Srbi vecina ! Nije mi jasno ko he ideolog ove gubitnicke politike aparthejda prema albancima ! Seselj ? Njegova ideologija he najbolja da se ovo malo sto he ostalo of Srbije total no unisti I ubrza secesija Vojvodine I krah Republike Srpske ! Da li bi veci efekat bio kada bi Beograd zastuoao interest albanaca na podrucuju Pokraine I kada bi to albanci rukovodstvo u beogradu dozivljavali kao onto koje o njima brine – to neznaci raditi protiv Srba na Kosovu ! Vec znaci zastupati interest zajednice koja tamo zivi ! Medjutim umesto toga ide se putem ,,minSrbi smo protiv vojske naroda Kosova ,,- to he identicno efektu kada bi Madjarsku rekla da je za Ukidanje Vojske Srbije….zna se to IMA rezultat samo jedan : Antagonizam ,ko bi is Srbije zbog toga zavoleo Madjarsku .## Srbija nema politickog Ideology.Ideology he postao Dacic doktor nauka za Pecenjare ,,kako se prase piece na cumuru ,,

  8. Zar Vulin ne zna da je Kosovo priznato od vise od 120 clanica UN! Srbija se oslanja samo na jednu drzavu – Rusiju, Jes, Rusija ima pravo vetao , ali Vulin treb da zna da su mnoge brezolucije UN samo mrtvo slovo na papiru. Pitaj Palestince, gosp. ministre!

  9. @Mark K. Shkreli

    Nema veceg mrtvog slova na papiru od nezavisnosti i suvereniteta albanske drzave Kosova. Da ste zaista nezavisna drzava kao prvo bili bi u UN-u a kao drugo vec davno bi imali vojsku.
    Kao sto se Srbija oslanja na Rusiju, Kinu, Indiju, Brazil, Izrael, Vatikan, Spaniju, Grcku itd. tako se i vi Albanci oslanjate na Ameriku, Nemacku, Veliku Britaniju i jos par velikih drzava dok onaj ostatak do 120 spada u drzavice i ostrvceta koje su za svoje priznanje dobili od nekoliko kompjutera do par hiljada dolara..

  10. Ovaj lik treba da bude zabranjen. A AV ga metnuo. na ministarsku fotelju. I on, kao broj dva AV, lupa, lupa, lupa…, ne samo ovde, ali svakako kao ona stvar po samaru. Dvojica AV, po jedan ID i VŠ, Bata Santos i prvi pandur AV bot, eto nama rešenja za problem vojske na Kosovu. Plači, voljena zemljo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.