Vulin: Vučića čeka crna mrlja na obrazu Hrvatske 1Foto: MOD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Zagreb ide da kaže istinu, kao što je uvek govorio istinu, a „mržnja koja ga tamo dočekuje je zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske“.

Linč i hajka koja se sprovodi prema Aleksandru Vučiću su zaista nezabeleženi, rekao je Vulin, koji je obišao jedinice Vojske Srbije (VS) i kadete Vojne akademije Univerziteta odbrane koji izvode obuku u zimskim uslovima na Kopaoniku.

Da pozovete predsednika jedne države u posetu, a da mu posle toga organizujete proteste i dočekujete ga salvama uvreda i nemogućih zahteva, to nije zabeleženo do sada, rekao je Vulin, prenosi N1.

Ako je neko mislio, kaže Vulin, da je pogrešio zbog jedne reči koju sam rekao pre nekoliko dana, sad se vidi da je „bio u pravu, protesti se pripremaju“.

Vulin je, na poligonu, rekao i da će pripadnici VS i u narednom periodu posebnu pažnju obratiti na obuku.

Ministarstvo odbrane će uložiti značajna sredstva u poboljšanje obuke i uslova za rad svih naših pripadnika a posebno naših gimnazijalaca i kadeta, jer je vojna elita koja se ovde školuje ponos VS i države Srbije, rekao je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari