Vulin: Zaharova uvredila Vučića 1Foto: BETAPHOTO/ DARIMIR BANDA

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da je svojom objavom na Fejsbuku povodom Vučićevogsusreta sa Trampom portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova uvredila predsednika Srbije i sve koji i Rusiju i Srbiju brane „na težim mestima“ od društvenih mreža.

„Vučić svoj narod, ni prijatelje svog naroda, nikada nije ni ostavio, ni uvredio ni ponizio. Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi“, naveo je Vulin u pisanoj izjavi koju prenosi Ministarstvo odbrane.

Zaharaova je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj Vučić sedi u stolici ispred predsednika SAD Donalda Trampa uz tekst „Ako ste pozvani u DBD, a stolica je stavljena kao da ste na ispitivanju, sedite kao na fotografiji #2 ko god da ste. Verujte mi“, a ispod te fotografije objavila je kadriranu fotografiju glumice Šeron Stoun sa prekštenim nogama iz filma „Niske strasti“.

Reagujući na tu objavu Zaharove, Vulin je poručio da je Vučić #jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju koja može da se postigne“.

„Veličina čoveka se ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda“, poručio je Vulin portparolki ruskog MIP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari