Za beogradske izbore opozicija u četiri ili pet kolona

U prestoničkoj kampanji za sada vidiljivi - lista koju saziva Đilas, zaseban nastup NDBG, politički debi Ćute i samostalna Narodna stranka

Ostavite komentar


  1. Sve vise od jedne kolone na beogradskim izborima, ostavlja naprednjake i socijaliste na vlasti da na miru zavrse devastaciju grada. Klipani iz opozicionih stranaka nikako da shvate da se na beogradskim izborima nece bistriti nacionalne teme, vec iskljucivo i samo ono sto se tice funkcionisanja prestonice. Ko to ne razume, i pored svega samostalno nastupi na izborima, direktno i svesno radi za vlast.

  2. Dok se vi saberete i dogovorite Sns samo radi kampanju a vi kao neke mlade tvrdite pazar a svesni ste da se nikad necete dogovoriti.Uvek sam glasala za opoziciju a sada nemam kome da dam svoj glas.

  3. „Danas“ je najbolji, genijalan. Šta bismo mi bez njega.
    Opozicija se toliko deli, klonira i razmnožava, da neki od nas više ne znamo ni ko je tu, i zašto. I to u zemlji u kojoj mnogi birači uvek zaokruže broj 1. Pa vi sad vidite. Zlo i naopako.

  4. ako bude više od dve kolone vučić može da počne da slavi. sa dve kolone će biti neizvesno jer je teško tako nešto iskomunicirati sa javnošću usled medijske blokade a samo jedna kolona garantuje pobedu u BGD.

  5. Izgleda da list Danas nije čuo za pokrete Dosta Je Bilo i Dveri.

  6. Opozicija da finansira bolje je…prazne price zavrsavaju lose.Za sve ove godine oni snose odgovornost vecim delom.Tako da gospoda jednom se dogovore kako treba.Inace su vec u startu izgubili!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.