Za Brnabić uspesi Vlade i medalje sportista, najavila povećanje plata i penzija

Ostavite komentar


  1. Dabogda vas dočekivali penzioneri sa "najvećim penzijama" u istoriji, ali i oni kojima tri godine protivustavno otimate penzije, svuda po ulicama, a posebno oko kontejnera iz kojih se hrane, i kojima vaša vlast i tu zabranjuje pristup. A naći ćete se u zatvorima pre nego što počnete da se hranite na isti način kao i vaši omiljeni bedni glasači!

  2. Rezultat rada bilo koje vlade na svetu je ZIVOTNI STANDARD njenih gradjana.Narod u Srbiji je sve siromasniji, na samom dnu u Evropi a Srbija sve zaduzenija.Sve ostalo je prazna prica i lazna obecanja.

  3. Premijerka je nasledila svog prethodnika i po vestini manipulacije. Ne zvuci lose da se penzije povecaju za 5%,posebno kad se precuti da se onima cija penzija predje 40000 dinara odmah umanji taj iznos za 25%.Dakle,opet selektivnost i dodvoravanje glasacima sa nizim penzijama na racun onih koji su decenijama najvise punili penzijski fond.

  4. Hahahahahaha kakva smejurija od činovnika hahahahaha ipak je smernija ova grupa od one na čelu sa Mirkom Cvetkovićem. Što bi Čanak rekao – misliš dno a ono pregrada

  5. Nacionalni savezi kao i same države podržavaju finansijski i medijski nacionalne sekekcije. To se podrazumeva. Nemoralno je pominjati tudje uspehe i vezivati ih za Vladu koja ima obavezu koja se sme ni pominjati. Brukaju se svaki dan.

  6. Dokle god važi zakon o umanjenju penzija, istete biće umanjivanje preko iznosa od 25000 din.Sto znaci ,da će država i dalje protivustavno uzimati svima onima kojima primanja-penzije posle povećanja predju navedeni iznos, propisano zakonom.Uspeh vlade, bravo?!!!

  7. Госпођи је веједно да ли је нешо било,јесте или ће бити као да су живот и смрт једно.Ипак је ово провидна манипулација.

  8. Penzije preko 40.000 dinara nakon obracuna neustavnog umanjenja nece biti povecane za 5% vec za najvise 3 do 4% dok ce fond kojim vlada raspolaze po osnovu umanjenja penzija biti uvecan za iznos razlike do 5% . Isto se odnosi i na plate u javnom sektoru. Nista nam AB nije rekla koliko ce po tom osnovu biti uvecan iznos kojim raspolaze vlada. Moja slobodna procena je minimum 7%. Neka me isprave ako gresim.

  9. To nije povecanje vec delimicno vracanje, i to ne svima.Uzeli su 10 posto drzavnim kompanijama a sada nece da vrate! Gde su tu radnici EPSa, Poste, Telekoma, Galenike, Petrohemije, Azotare…sram vas bilo, prevaranti.

  10. Srbska vlada se igra sa strpljenjem naroda, narocito penzionera, kako onih sa primanjima ispod 25000 din, a narocito onih iznad, jer ne sprovodi osnovna ustavna nacela koja tretiraju prava penzionera.Gnev penzionera i ostecenih radnika moze ih pogoditi svakog trenutka kada se prelije casa zuci.Za tu situaciju neka prelistaju dogadjaje iz bliske proslosti srbskog naroda.

  11. Gospodjo Premijerko,da mi objasnite,koliko je tih 5% povecanje penzije,kada mi NEOPRAVDANO,evo vec 15 meseci otimate 1/3 penzije.Kako vas nije sramota da mi otimate 6.300 din. mesecno a dajete jednokratnu 5000 din. na godisnjem nivou.Kako to da upravni sud po osnovu tuzbe protiv Pio ne resava predmet iako sam molio za urgenciju jer ne mogu da placam lekove i zivim sa 12,800.din.Sram da vas je,Vas i vaseg predhodnika,vasih 100 dana i izjava koje dajete.
    P.S. Da sam izrekao bilo koju pretnju vi bi me expresno hapsili pa se nadam da cete moj slucaj expresno resiti ili da ovom nasem nezavisnom sudstvu posaljete znak za urgenciju?

  12. SVAKO,,,Objašnjenje,, S NJENE STRANE A Započinje,S ,Nastavk,,KONTINUITETA, ,,uspešnosti,,PREDHODIKA,,joj JE TEŽAK BLAM Za NJU Kao obazovane ALI NI MALO NAIVNE APARATČIKE,,A Za ,,OBIČNE,, I Obrazovane,,NESKLONE,METANISANJU,, Udar za nezaražene moždane vijuge,,.Uspeli su sviiz,koncntičnog,kruga, da Unazade zemlju do neprepoznatljivostim po svim,,platforma ,,,Egebizicjama,Matemtičkih,istorijskih, statističkih, ekonomskih i stručnih, ČINJENICA.Plasiranih ,,EKSKLUZIVAMA,,REFORMSKIH,,,SNAGA, svakodnevno,za,lokalne karavaniste,,,,preko Nikad gorih i besramnijih,,Tv medija,, i,,listova,,a ,neprilagođene,,Vođinom,,sistemu,,atakovanjima i ,ubeđivanjima,, na isti stari prepoznatljivi,šablon,radikalske mantre,,,usavršene,, ČAK I U PARLAMENTU.Dok se neki tamo radnik od,sreće,,i uzinati i obesio,,radnici,nemaju,,samo 5godina uplaćivani STAŽ I SOCUIJALNO OSIGURANJE,,,gubertoru,iz Bajčetine,se,,,,slučajno,,radi,kontinuiteta,, komfora mu pa i proširene familije,, Dedinjska,,gubernija,,renovira ,s bazenom ,,strogo proverenom čistoćom vode u njemu,, NJEGOVA,,V,I.P VIKENDICA JOŠ SE,,,SUNČA,, NA IZVORIŠTU PIJAĆE VODE BEOGRAD o trošku onih kojima se,,povećava,,celih,,5% uNEUSTAVNO OTETIH PENZIJA,A,,OSTALIMA SE,,POVEĆAVA, OPET ZA,,CELIH,10% ,I TO POSLE 1 JANURA,2018, DOK SE SE,,O,MAH ANGAŽOVAKL ZA VIŠE,REZERVNIH,,JORGANA ZA SVE IZ,,KONCENTRIČNIH KRUGOVA,,DA NEOZEBU,, OD ZAKONA,, OPET SE NEZAPAMČĆENA DUGOVANJE,,PRERASPODELJUJU,VUJOVIĆEVOM,EKPERTIZOM NA SVE,, OŠTEĆENE NJEGOVOM,FISKALNOM KONSOLIDACIJOIM OD KojeJe SU TAKI,Mudro,eri,IZUZETi UNAPRED, Pa SE ,,DUGOVI Sa SvimOSTALIM,NapreDNOiskaširenim ciframa ,,iz,punog,,ćupa,, AL,ZAMALO,za ,,upošljavanje ,, po par hilada evriča po,radnom mestu,i ,,zarade,od,,celih,,200 evra uz,H.T.Z. pelene,,.z ,,oPISMNEJNAVANJE ,,ČIMBENIKA,U Javnim špredutzećima i,upravama u,Ajkademiji,za,,doškolovavanje opet se,,preraspodljuju,sredstva iz još nevraćenih a otetih primanja,i penzija,,mrsomudima,,najviše,,Svesno i Podlo se provocira,sukobljavanje ionako postradalom stanovništu,koje se NIJE SNAŠLO,,I,SNALAŽLJIVCIMA,,minuim radovima,,spsitelja nacije i ,,,rama mu,,fantomškog,, smera.U kojoj to zemlji se,,sledi,kontinuitet, I TO,ponosno,kada iza NAS NEMA VIŠE NIJEDNOG REPERA,,DA NAS,PREVAZIĐE,.KOJI TO PREDSENIK IGRACUZ ŠTAP, ,,ARPSKIM ŠEICIMA ILI PEVA SVETSKI,,PRIZNATOM I POZNATOM TURSKE ,DeMonkratije,a,,predstavlja,, Srbiju.Veličina uVećane dijspore ,i opet najstručnije i to,,slučajno u EUi svetu,je apsolutni demanti,,uspešnosti ovakve,,,napreDno skrojene Vlade.Nijedna susedna zemlja nije ZADRŽALA,,LUKSUZ,, SLIKE Dorijana Greja, Zato TAKVE NISU,LIDERSKE,,K,O SRBIJA.

  13. Zivotni standard gradjana? Mozemo o tome kad oslobodimo zemlju od NATO okupatora, sad je malo mnogo preuranjeno baviti se parama. Nije ispunjen ni prvi uslov: sloboda.

  14. "Nema većeg gadaluka od nepoštovanja zakona države kojoj si na čelu." Ova političarska ordija se ničega ne stidi. ZAKON O PRIVREMENOM SMANJENJU PENZIJA je tačno odredio koliko "privremenost" može da traje. Ali narod je. . . Uostalom, nisam pametan kao gospodin Lane Gutović, ali mi ovo što imam pameti dozvoljava da se sa njim složim.

  15. Gđa premijerka je osoba bez autoriteta i bez uticaja na politiku države kao i na članove svog kabineta. Hajde,ako sme, da kritikuje ponašanje Julina koji se pojavljuje u društvu osuđenih ratnih zločinaca, ili Dačića koji od sebe pravi dvorsku ludu a od svečane večere seoski vašar ! A možda joj je i to OK? AV je napravio dobar potez postavljanjem takve osobe na premijersku funkciju jer tako dobija priliku da preko nje direktno sprovodi svoju volju i politiku.Time praktično dobijamo novu poziciju u srpskoj vlasti zvanu predsednik-premijer . (Ja,AV,car i Bog)

  16. Зна Аца-Бокаса, да сви Срби не могу напустити Србију,па вршља ли вршља!-Док је оваца биће и шишања!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.