Osam kandidata u trci za predsednika Srbije: Ko je odustao, a ko predao potpise u poslednji čas

U ponoć istekao rok za predaju potpisa predsedničkih kandidata RIK-u

Ostavite komentar


  1. Prestanite vise sa tom „trkom“! Kao da ce da se skinu u sortseve i potrce. Rec je IZBORIMA, a oni su KANDIDATI. I niko nikuda ne trci, niti bi trebalo. Molimo bar Danas da precisti recnik od najprizemnijih metafora

  2. Samo Jovanović Miloš ima kvalitete ozbiljnog državnika a ostalo ….ne bih da komentarišem

  3. Ja glasam za Miloša Jovnovića. Obrazovan, mlad, patriota nema afera nikakvih.

  4. Glasaj narode bilo koga, samo nemoj ovog diktatora Vučića, jer ako pobedi nagrabusili smo. Važno je izaći na izbore pa makar nikog ne glasati jednostavno pročitati sva imena na listiću, tako da Vaš glas niko nemože da zloupotrebi.

  5. Za neku drugu – preporođenu Srbiju gospodin Miloš Jovanović. Za dotučenu Srbiju u poslednjoj fazi odumiranja – svi ostali. Izbor je više nego lak ovaj put.

  6. Ja sam odlučio, izlazim na moje biračko mesto 3. aprila, uzimam biračke listiće i onda iza paravana, precrtaću i učiniti nevažećim sve listiće jer Vučića ne mogu očima da vidim a ovo što mi se nudi kao alternativa nije ni jotu bolje od njega. Izlazim samo zato što mi je bitno da moj glas ne može da bude zloupotrebljen od bilo koga …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.