Za opoziciju ključna procena fijaska na oba izborna nivoa

Sagovornici Danasa o tome da li će opozicija voditi jaču kampanju za beogradske u odnosu na predstojeće predsedničke izbore

Ostavite komentar


  1. Nije politika za svakog, vreme je da se prihvatite motike pa na njivu da okopavate kukuruz…

    1. Tacno. Ali u inostranstvo, sto sa motikom, sto sa diplomom ili ko sta ima. Srbija tako brzo pada da ce uskoro moci da ode i onaj koji danas ne moze, smeti onaj koji ne sme i morati onaj koji ne mora. A vama za pipkanje po telefonu ili SNS tastaturi koliko daju daju. Ako daju.

      1. Ja bre nisam za sns ali kad citam danas ja se cudim kako sam živ.U novinama čitam da nemam šta da jedem šta da obučem verovatno da sam umro. baš sam morao da se uštinem da vidim dal sam živ. alo bre ljudi preteraste samo to ca vam kažem i da je to je kontra produktivno za političke opcije za koje navijate. Ali koga briga izgleda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.