"Za registraciju DJB svega 673 ispravna potpisa"

Saopštenje Ministarstva državne uprave

Ostavite komentar


  1. Nije prvi put da vlast opstruiše DJB, valjda se njih najviše plaše. Do sada su uspevali da dokažu da su u pravu, setite se odluka upravnog suda vezanih za prošle izbore.

  2. Pa to se i moglo očekivati jel sve je u brzom cilju rušenja aktuelne vlasti, što bi narodna izreka rekla: "dve što je brzo, to je i kuso",

  3. A kasnije neka prica Radulovic kako hoce da se dezura na izborima kako bi bili po zakonu..e moj Radulovicu!

  4. Ja sam iz dana u dan sve vise sokirana.. Ma Vucic je mala beba za sve vas!

  5. Ne dopada mi se energija i duh DJB pokreta. Bili oni levi ili desni, šire neku čudnu vibru…. Skoro nisam videla takvu skupinu, pa se još i politički angažovali.

  6. Vučić je u panici, gotov je, plaši se drugog kruga, i to od čega, 673 potpisa. Ej moj Raduloviću, jak na jezijku, ali bez podrške medju narodom.

  7. Boban: Nije ovde u pitanju brzina , nego su građani uzimali određenu naknadu a davali su pogrešne podatke.

  8. Sto vise anti DJB clanaka od strane SNS ili DS lobija, sve sam sigurniji da bas njih treba podrzati. Strukture koje preko 25 godina participiraju u vlasti na raznim nivoima sigurno ne zele dolazak novih politickih opcija.

    Pa samo ja poznajem bar 100 ljudi u Novom Sadu koji su u otisli u prostorije pokreta i uredno popunili te dokumente uz prisustvo javnog beleznika, jos u januaru.

  9. Тачно сам знао. Тврдоглава незналица. Кладим се да му је неко рекао како се попуњавају и да није хтео да примени. Баш ми је драго.

  10. Na delu je totalna "putinizacija" Srbije. A sve je pocelo onog dana kad je Vucic otisao u Sluzbu da proveri sta su o njemu pisali svih ranijih godina … (Njegov idol iz Kremlja to nije morao jer je radio u sovjetskoj Sluzbi.)

  11. Vučiću ovo ti je kontra produktivno . Isto kao i sa koncertom Vlade Georgijeva sve su to auto golovi. Ako već gubiš izbore uradi to dostojanstveno, bez krađe i kriminalnih aktivnosti jar će ti to biti uzeto u obzir kad računi stignu na naplatu /na sudskom prrocesu/.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.