Vučić: Za Srbiju pravno-obavezujuće kada stavi potpis ili pečat na nešto ili se sa tim usmeno saglasi

Ostavite komentar


  1. Мени се пак чини да је почињено дело велеиздаје, и да је ово тек почетак комадања онога што се некада звало Република Србија. Скоро све земље у окружењу желе неки део Србије, и сада ће га лако добити. Ми смо тако глуп и млитав народ, па и не заслужујемо боље.

  2. „Srbija će da ispuni i radi na implementaciji svega što je rekla da će raditi, uprkos tome što ne mislim da će Priština da formira ZSO“. Za nije do neki dan bilo – prvo ZSO , a onda sve ostalo?

  3. A da li se on usmeno saglasio? Za potpis i pečat se vrlo lako može ustanoviti ali za usmeni pritisak nema materijalnih dokaza. I šta sada?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.