Zabrana za dolazak srpskih zvaničnika na Kosovo do posle izbora?

Ostavite komentar


  1. Nije morala „Rada iz Beograda“ ali tek NIJE MOGAO onakav kriminalac Radojčić i svita oko njega.Zato ste i ubili Olivera,sad je sve jasno.

  2. Nijedna druga drzava ne sme da se mesa-samo ce Uk, Usa, De i ostali gospodari tog propalog entiteta da im naredjuju kako da igraju dalje. Ako ne, odose svi clanovi evropskog ISIS (UCK) na mardelj.

  3. Misle da će tako uticati na naše ljude i da će ih uplašiti da ne izadju na izbore, ali im neće uspeti.

  4. U najavi povlacenje priznanja jos jedne zemlje i to clanice EU! Zato su nervozni.Da li je Vlada RS cula za reciprocitet?
    Ni jedno vozilo sa laznim KS tablicama ne treba pustiti kroz Srbiju! Neka idu okolo kroz bratsku C. Goru Hrvatsku Sloveniju .
    Samo jako i ostro!

    1. Ne piši gluposti jer ks tablice imaju samo srbi koji primaju po 3 plate.
      A što se tiče povlačenja priznanja neke zemlje iz EU to je laž.

    2. Ja to odavno kazem da mi Albanci treba da iskoristimo drugu rutu, Srbija dobija miljardu eura od Albanaca godisnje samo od putarine i druge stvari koji trose tokom puta.

      1. Nemoj misliti da imam nesto protiv Albanaca, komsija pekar mi je najboli prijatelj. Bio sam par puta na KuM. Ali dosta je vise zajeb…
        Za 10 godina vas 40 posto mladih sa KiM ce biti daleko u nekim EU zemljama i Swiss. Realno treba podvuci crtu i dogovotiti se. Imate mlade pametne politicare cistih ruku njih birajte, koji nisu ubijali i klali Srbe u OVK. Trebate primiti Srbe koje ste proterali, pokusati ocuvati srpsku sredjevekovnu bastinu (koju pripisujete svojoj) a palite i unistavate je, gde je tu logika?
        Srbi na kiM su vasi Srbi shvatite to. Ako budete bolji prema njima mozda i postignete njihove simatije. Ovako samo zidovi!
        ps. da se nasalim: Vi ste juzna pokrajina a mi gore severna, kako to vi mislite da se odvojite od BG bez nas? Ne moze to tako. Dakle uzalud trud sviraci.

  5. „Uplasila se Srpska Lista da ce izgubiti izbore“ a oni su svakim izborima sve jaci, otprilike jacaju aritmetickom progresijom. Na poslednjim ponovljenim izborima za gradonacelnike samo cetri srpske opstine imali su isti broj glasova (oko 40.000) kao na prethodnim lokalnim izborima kada su osvojili apsolutnu vlast u deset od dvadeset pet kosmetskih opstina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.