Zaječar: Vučiću su dani odbrojani, svi 13. aprila za Beograd

Ostavite komentar


  1. Na poruku kriminalaca Đilasa,Jeremića,fašiste Boška Obradovića i druge propale bulumente iz Saveza za Srbiju da će 13.aprila na silu srušiti predsednika,vladu,vojsku i policiju i preuzeti vlast u Srbiji obaveštavam ih:Mi žene koje se borimo za patriotsku,normalnu Srbiju tog dana bićemo u Beogradu.Obećavamo vam da ćemo u…. motkama da vas sačekamo i proteramo da se ceo svet smeje.Naša policija ima obavezu samo da prati na televiziji kako će proći Đilas,Jeremić i Obradović.

      1. Za ideale ginu budale. Ma na kojoj strani bili. Svi ste u istom košu. I vi botovi koji se nadate da će vam lojalnost i poslušnost stranci doneti nekakvo dobro, a i vi koji tako vatreno počinjete da idealizujete opoziciju, koja je ne tako davno bila pozicija i satrla privredu u korenu. Iskorišćeni ste svi!

    1. Odakle kod Poslanice toliko mrznje prema politickim protivnicima? Kakvi su to izrazi? Zar Poslanica nije zavrsila makar osnovnu i srednju skolu gde bi upoznala sta termin „fasista“ oznacava, kakav je pokret bio fasizam i koji su strasni zlocini fasista? Ko je ona da motkama progoni druge ljzde, ko joj to daje za pravo kada na taj nacin cini krivicno delo? Tuzno je ko je danas Poslanica u Srbiji, neobrazovana i agresivna obozavateljka vladajuceg rezima.

      1. Svi mi imamo vrline i mane.Svi mi imamo pravo na svoje misljenje,postujuci misljenja drugih ljudi i svi mi nikad ne mozemo biti isti,sto je i normalno. Bes,mrznja,nezadovoljstvo,netrpeljivost je nesto sto nikome nije donelo nista pozitivno. Greska je zemljaci napravljena 2000 Godine kada je SPS trebalo zakonom zabraniti,a svim politicarima iz SPS-je. zabraniti da se bave politikom do kraja zivota. To tada nije uradjeno,pa sada imamo najvece zlo modernog sveta cija je politika prilepka po sistemu „Nas i rusa 300 miliona“! Sva ministarstva od vitalnog znacaja drzi SPS. Najveci olos,sljam i lopovi su iz SPS-je. Kad sa politicke scene budu sklonjeni svi iz SPS-je. onda ce se i zivot u Srbiji promeniti. Nisam za kolektivno misljenje ili ludilo,ali nisam ni za dolazak na vlast mimo izbora,a posebno ne za povratak na vlast onih koji su za sebe sasvim dovoljno pokrali! Treba da dobro razmislimo o SPS -je. to je zlo.

    2. Zar nije ocigledno do koje mere je sekta SNS spremna da ide da salje „poslanice“ kao botove na portal Danas. Toliko su uplaseni da botovi sede prekovremeno misleci da ce zaustaviti neumitni pad njihovog velikog vodje. Pad ce biti takav da ce sudovi prekovremeno raditi, ukljucujuci i botove koji su ovu posast za pare podrzavali.

    3. Gospodjo, kad budete slušali svojim ušima i gledali svojim očima možda će te i videti kao je u Srbiji sve prodato strancima od voćnjaka i poljoprivrednog zemljišta u mom selu i celoj Vojvodini do banja i reka u južoj Srbiji..možda ćeš videti Vučića kako je odneo Klintonu 2 mil $ i kako mu se tada izvinjavao zbog kritika prilikom bombardovanja (ima video)..Možda ćeš čuti kako Ana Brnabić potvrdjuje da je čoveka koji nas je bombardovao, g. Blera, kao savetnika nasedila od Vučića (ima video),.možda ćeš videti kako Vučić deli migrantima kuće i izjavljuje da će migrantima povećati natalitet Srba..(ima video), možda ćeš čuti kako je već prodato stracima novo nalazište litijuma , retkog i dragocenog minerala …itd…pa ćeš možda shvatiti da svo ovo rasipništvo sadašnje vlasti dolazi od prodaje Srbije..i da se milioni dolara iz Srbije tajno šalju u Emiratske i druge banke širom Evrope…Pitam te : Ko to sada prodaje Srbiju, seče drveće po Kalemegdanu, troši milione za BG novogodišnju rasvetu, troši milione na vozakanje raje kroz Srbiju, plaća botove milionima …Da li si se pitala zašto Vučić ne da TVS …ako nema šta da krije? Zašto ne uhapsi Djilasa ako je lopov? Zašto ?

      1. Opa, ds je uvek bio jak u tom zajecaru. Mnoge gen.dir. i predsednike raznih odbora ds je postavljao bas odatle….Sad imaju bedu da im da „vetar u ledja“ pa opet Jovo nanovo.
        Oni se bave ISKLJUCIVO unutarstranackom disciplinom. Sta u zemlji fali, ko je gladan, ziv-mrtav…hahaHa e to ne donosi mandate, ali stranka dâ.
        Kuku nama.

    4. Draga gospodjo vi koji se borite za normalnu Srbiju motkama će te dočekati i proterati nekog ko se ne slaže sa Vučićevićevom politikom. Po vašem mišljenju normalna Srbija nesuglasice rešava motkama a ne razgovorom. Pošto se zalažete za normalnu Srbiju zamolite vašeg predsednika da upristoji svoj govor kada se obraća putem medija, ne mora da izigrava uličara. Takodje ga zamolite da oslobodi RTS da se čuje i neko drugo mišljenje a ne samo njegovo jer i ja koji se ne slažem sa Vučićevom politikom plaćam kao i vi taj RTS. Pored RTS_a potrebno je da oslobodi sve institucije države koje je uzurpirao i onda neće biti potrebe za protestima.

    5. Motkama proteruj svoje ukucane , a nas Beogradjane ostavi na miru . Od vasihh prostakluka i neznanja moj Beograd izgleda kao nocna mora.

    6. Poslanice , poslao te đao po sendvič ….. Ako si ti poslanica onda sam ja premijer(ka) , nepismena ženo , ne znaš ti nesrećo ni da dođeš sama u Beograd dok te ne dovezu. Kaži mi gde ćete biti baš bih voleo da vas vidim . Znak raspoznavanja , ti stavi đavolje roščiće ja ću crnu ružu .

  2. Poslednje sekunde pred odbrojavanje…trčite da zauzmete mesta u strankama…spremite se 3…2…1…SAD!!!
    Gootooovoooo, zao mi je, vise srece na sledecim protestima za 10 god.

  3. ok je sve da treba bolje treba nego da se niste unapred vec dogovorili a koliko znam nijedna vlast najmanje misli o svom narodu….vlast je vlast

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.