Zašto deo nevladinih organizacija poziva EU i zapadne partnere da napuste politiku saradnje sa Vućićem?

Ostavite komentar


  1. Normalizacija odnosa Beograda i Pristine tek nece biti ako se vasi iz opozicije vrate na vlast. Oni ce pokloniti KIM siptarima kao sto su i u proslosti uradili.

  2. e vazi. kakve gluposti. nemate za sta da se uhvatite pa brze bolje kao nema vucic podrsku dok vi lazete on potpisuje svetske ugovore u kini cao

  3. Веома занимљиво, такорећи 90 % свих позитивних мишљења о нарцису долазе од женских особа који му се диве јер “ потписује светске уговоре „. Код ове две се добро види да благе везе немају са реалношћу, нарцис не потписује светске уговоре, он ПРОДАЈЕ отаџбину , за ситне паре. Наравно може да се постави питање, зашто су женске особе толико слепе, можда нису виделе збирку карикатура у овим новинама које су феноменалне. Мени је загонетка јер сматрам да жене имају исту интелигенцију као и мушкарци додатно са мало више осећаја за морал. Ко зна можда постоје и други разлози, не би ме чудило, ништа у овој пропалој држави не може више да зачуди.

  4. Kao letci bacani iz fasistickih aviona…ovo su isti oni koji su govorili pojacaj bombardovanje, verujem da bi i sad ponovili tu recenicu jer sto je Srbima i Srbiji gore to je njihovim novcanicima prinosnije.

  5. Skoro nisam procitala bolje I efektnije poo ismo od ovog koje su napisala ovih 10b ngo! Svaka vam cast! To je tacno, vucic odborava projekte za jednu te istu teme I po dva puta da se kao experti iz eu pojave iz ministarstava neretko nemackog da uzmu dobru apanazu, a onda mu oni gledaju kroz prste. To se zove visoka I perfidna korupcija. Da moze I ja bih ovo pismo potpisala

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.