Zašto se predsednik Srbije sastaje sa premijerima drugih država?

Ostavite komentar


  1. Šta je čudno ? Mi smo mnogo zgodni za jahanje tj. da nas jašu a ne mora da nas hrane ! Je…eš narod !

  2. Neobičnu činjenicu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svakih nekoliko meseci prisustvuje sastancima takozvane „balkanske četvorke“, zajedno sa premijerima Bugarske, Grčke i Rumunije, stručnjaci za pravo iz redova opozicije tumače za Danas kao „kršenje Ustava“ i jedan od dokaza „urušavanja državnih institucija“

  3. Zasto on ide po inostranstvu ???? Zato sto je megalomaniak i egotistical i zato sto Srbija ne zasluzuje nista bolje. Sva ova demokratska opozicija je jos uvijek 10 puta gora od Vuciceve prcije.

  4. Umislio vučko da je važan faktor.Šaka jada ali Srbija ne zaslužuje bolje.
    Kako si sejao tako žanješ narode.

  5. Predsednik ΛV je prinuđen da krši Ustav, pa se sastaje sa premijerima susednih država i nižerazrednim činovnicima država, jer je najsigurniji u sebe, ne veruje saradnicima pa ni Vladi, koja je zadužena za takve stvari Ustavom. ΛV, zbog toga, radi bez odmora i spavanja, po ceo blagi dan. Ipak ta žrtva je isplativa, kada se to sve radi za voljeni narod i voljenu državu.

  6. Pa ocito narod u Srbiji i nije za bolje. Cemu sad kuknjava kad na svim izborima on i SNS glatko pobedjuju? Znaci narodu se to svidja, samim tim sve sto uz to ide narod je i zasluzio.

  7. Ako nesto nije radio po zakonu, a sa druge strane zeleo da bude predsednik

  8. Apsolutno krši Ustav Srbije, predsednik-prosečan student koji je šest godina studirao četvorogodišnji fakultet, ali je dobio desetku iz Ustavnog prava. Pa kada se Tomislav Nikolić sastajao sa premijerima. Taj nas je brukao gde je stigao, ali nije bezočno kršio Ustav i sistematski urušavao demokratske institucije i nezavisna regulatorna tela.

  9. Gospodo draga, glasali ste za Vucica i to više puta, e pa sada ste dobili „sultana“, a on u tome uživa .

  10. Zato što mora on da bude daj koji će se slikati i davati izjave za RTS i Pink i usput ,,opleti“ po opoziciji. A njegovim podanicima bi to i smetalo, ali su debelo plaćeni da se ne bune. Uostalom cela njegova podrška u narodu je debelo plaćena sa 700000 članskih karata i radnim mestima u državnim službama.

  11. Janković je apsolutno u pravu. Od reči do reči – sve je tačno. Posebno zasključak, a to je da je vučić vreliko zlo, nesreća i sramota Srbije i naroda koji žive u Srbiji.

  12. Da je Srbija neka ekonomska sila, prva bi se otcepila od SFRJ, ovako gleda nekome na konfederalnu grbaču da se nakači…

  13. Osim što iz udobnih fotelja mudruju, ovi propali političari i jalovi opozicionari mogli bi da se malo informišu i saberu sve uspehe koje je Srbija poslednjih par godina postigla, kako na međunarodnoj sceni, tako i na unutrašnjem planu. Srbija je i politički i ekonomski danas uspešnija zemlja od one koju su oni vodili. A vodili su je u politički ćorsokak i ekonomski ambis.

    1. Ненаде, молим вас набројите све бољитке за државу и народ, којима је усрећио Србију.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.