Zašto Srbija neće glasati za rezoluciju Saveta Evrope?

Ostavite komentar


  1. To nije nikakvo vodjenje politike vec obicno sibicarenje ili tipicno ponasanje seoske babetine koja ide okolo sve i svakog ogovara i svuda intrigira i pokusava da napravi razdor u selu.

  2. U Srbiji ništa novo. Haos ! Nigde dna, padanje se nastavlja. To što čini svojim građanima, nego u susednim zemljama.

  3. Ala ce se potresti?Gde si ti bio i sta si radio kada se bivsa SFRJ raspadala,cime si se bavio,gde si boravio,sta si pricao,koga si podrzavao,kome si nosio „kisobran“,koga si ispracao u Bubanj Potoku,……drzava se u krvi raspadala ?

  4. Izvinjavam se ali Srbija je 1999. godine Kumanovskim sporazumom priznala da je izgubila rat na Kosovu. Aleksandar Vučić je bio deo vlasti koja je činila zločine na Kosovu. Kosovo je u medjuvremenu postalo država i ne želi da ima nikakve veze sa Srbijom osim medjunarodnih. Ništa lično. Samo da podsetim.

  5. Ja se nadam da ce glupavi srpski narod barem jednom shvatiti da od Evrope nema vajde, i sto dalje se treba kloniti tih licemera. Pogotovo SAD, koji unistava i zavadjuje celu planetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.