Zatamnjen sajt Otvorenog parlamenta

CRTA smatra da je usvajanje budžeta bez rasprave urušavanje institucije parlamenta

Ostavite komentar


  1. Religija je opijum za narod, a demokratija opijum za naivne. Razlika je što je ovo prvo tačno a demokratija nije nešto što raste samo od sebe nego se za slobode, demokratiju i vladavinu prava (nažalost) moramo svakodnevno BORITI.

  2. Da li je urušavanje parlamenta nasilje nad predsednicom, davljenje kravatom, gađanje mišom i još bezbroj takvih slučajeva.

  3. Ovo nije nevladina organizacija, već političko telo. Zašto Crta nije zamračila sajt kada su pslanici opozicije psovali mrtve majke, vršili nasilje u Skupštini i vređali dostojanstvo Skupštine! Crta pravi diskriminacije! Zašto nije štitila napadnute žene u
    Skupštini i zamračila sajt! Strašno, dokle je dospela jedna nazovi "nevladina" organizacija!

  4. Posle onoliko skandala protiv Vlade sve normalno funkcioniše, a sada se gospoda rešila da protestuju, strašno!!!! CRTA može i da se oproba na izborma da vidimo ko bi glasao za njih, pa da ih ukinemo!

  5. Malo.Poslanici Igrali Zmurke
    Ono ako Me nadjes pa dabome
    Ako me ne nadjes za Govornicom sam

  6. Sva bahatost, koju pokazuje vladajuca vecina, jednog dana ce unistiti bas tu vecinu. Vec je pocelo. Mioninca pa Beograd,pa Kragujevac i onda Nis, Novi Sad i tako redom dok ne ostane samo Maja i Krkobabic sa Martinovicem da razvijaju demokratiju u Srbiji. AV kao patrijarh bahatosti zajedno sa Premijerkom povuci ce se negde u pustinju Lpndona ili Kembridza i moliti se Bogu iz Douning streeta da im ne zabrane upotrebu njihovog tesko stecenog blaga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.