Završeni deveti "Protesti protiv diktature" (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ziveli najrevolucionarniji deo drustva studenti simbol intiligencije i progresa i radnici simbol postenja i rada.ne brinite pridruzice se i ostali pokradeni penzioneri izludjena drzavna uprava koja ne dise …plasi se jel je vodja zapretio otkazima.ali vodja je svaki dan mracniji uplaseniji arogantniki ali svestan da se zaigrao.mali alek se 35 godina igrao i zaigrao ali kad mu narod ujedinjen njegovo krhko mentalno zdravlje ce puci i eto cuda…svice .samo svaki dan budimo brojniji glasniji ujedinjeniji i jasniji…dole diktatura i vucic.av av av av

  2. Dodjite svi. Dodjite da se salimo i provodimo da nikada ne bi postali kao onaj koji
    se igrao zardjalim kasikama i zivotima ljudi.
    i smo lepi, pametni, duhoviti, obrazovani…
    On je niti lep, niti pametan, niti obrazovan, bez dana radnog staza..
    A i uz to…ne moze nam NISTA.

  3. Ovo je bilo baš potresno za Ćuruviju.Svaka čast!Sutra idem i ja sa drugaricom i mužem prvi put na
    protest.Da se prošetamo malo

  4. Dragi mladići i devojke, ne dozvolite da vas ovi anarho-liberali izmanipulišu. Većina vas demonstrira, a ne zna ni zbog čega tačno. Trebali bi tu vašu energiju da kanališete na neki korisniji način, da doprinesete nekako svojim prijateljima, svojoj zajednici, opštini, narodu. Makar i osmehom, ako nikako drugačije. Imali ste prilike da svoje nezadovoljstvo iskažete na izborima. Tu priliku ste, očigledno, propustili. Šta da vam kažem, čekajte sledeće izbore.

  5. Deco poslusajte savete komentatora, priznajte pokradene izbore i trazite azil u normalnim drzavama. Vasu zemlju ostavite AV.

  6. Dođi da čika Cobe bonu, dođi, čekam te, čuvam ti mesto, već si na putu. Povedi i botoraju.

  7. Šta je sa mojim komentarom od sinoć. Možda ga neću ni videti zato što sam pisala protiv rusofilstva!

  8. Sve obrađuje njegov softver!-Zovite i žalite se internaconalnim organizacijama;Ovde sudove kontroliše srpska nazadna sranka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.