Završeno glasanje za Zrenjaninsko pivo

Ostavite komentar


  1. Etiketa mora biti na ćirilici obavezno,
    i nazv mesta Petrovgrad!
    pošto se takvo što sprema da ne bi bilo nepotrebnih troškova!
    a gde je čuveno crno Porterpivo? ili će se ono zvati Aleksandar Pivo?

  2. Vec sam rekao (napisao), da je ova egzibicija sa odabirom „ukusa i etikete za zrenjaninsko pivo“,takva manipulacija da je to nevidjeno u skorijoj istoriji !! Zasto ?????? Pa pod brojem 1.: Posto je propala „ZIP“ (da ne ulazim u razloge),konkurencija se „dosetila“ da spasava lokalni „brend“..Da su imali ili imaju casne namere,javili bi se posle 2000 godine sa bilo kakvom ponudom ili bi preuzeli „ZIP“ i nastavili proizvodnju.Ovako su sa laznim „brendom“ domaceg zr.piva,dobili trziste !!2:Svako ko se imalo razume u tehnologiju proizvodnje piva,zna da kvalitet piva cine VODA i SIROVINA.Receptura je uglavnom slicna i parametri u proizvodnji takodje.A to znaci da ce ovo „novo staro“ zrenjaninsko pivo da lici na LAV,tj. nece liciti ni na sta !!!Jer ce voda i sirovina da budu presudni a ne „ukus konzumenta“.Da sam u pravu,proizvodjac je mogao da Lav pivo „prilagodi“ ukusu zrenjaninaca i imao bi trziste.A nije,zato sto je to nemoguce !!Da budem posten,“Zajecarsko pivo“ najvise lici na nekadasnje zr pivo !! 3:Naj cudnije je i to sto se ova „akcija“ pokrece bas sad’ i to od onih koji „ZIP“ nisu podrzali kad’ je to trebalo i kad’ se moglo !!

    1. @1. Predimenzionirana i zastarela pivara. Jedino kao kraft pivo, sto znaci cenu od oko 1 eur/boca, za sta nase trziste jos nije spremno. Za komercijalno industrijsko pivo nema ekonomske isplativosti.
      @2. Najskuplji delovi opreme u savremenim pivarama su elementi za preradu vode. Ulazna voda moze biti bilo koja, primenjeni procesi je dovode do potrebnog kvaliteta.
      @3. Politika

  3. Evo i komentar 30.06.2019
    Probao sam zr.pivu na početku i svideo mi se ukus i od tada se malo promenio verovatno se stavlja više kukuruzni krupica pa samim tim i kvalitet opada ali za tu cenu odlično pivo.I samo da dodam meni netreba labaratoria jer ako je loše pivo ili bili koja hrana je buknem tako da sam prestao skoro dve godine da konzumiram pivo …i hvala bogu pojavilo se pivo koje mi nesmeta veliko hvala tehnolozima jer opet mogu da uživam u pivu !

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 8

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.