Zbog čega Đorđe Miketić podnosi privatnu krivičnu tužbu protiv Ane Brnabić? 1foto; BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV; FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević

Narodni poslanik i predsednik gradskog odbora stranke Zajedno, Đorđe Miketić podneo je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu privatnu krivičnu tužbu protiv premijerke Ane Brnabić za neovlašćeno raspolaganje ličnim podacima.

„Ono što je nastrašnije je to što je u emisiji na Pinku prikazan moj ulaz, moja adresa adresa u danu kada se pretilo mojoj maloletnoj ćerki“, istakao je Miketić.

Zastrašujuće je da premijerka na taj način targetira jednog opozicionog političara i ugrožava njegovu porodicu, rekao je Miketić.

Podsećamo, punomoćnici porodice narodnog poslanika Đorđa Miketića najavili su pre tri dana krivične prijave protiv NN lica zbog neovlašćenog prijavljivanja ljudi na njihovoj adresi, ali i krivičnu tužbu protiv premijerke Ane Brnabić krivično delo neovlašćenog prikupljanja ličnih podataka.

Kako su saopštili tada punomoćnici, porodica Miketić već nekoliko meseci unazad dobija, na adresu svog stana, različite vrste pisama i dopisa adresirane na izvesnu gospođu Radicu Mirković, za koju niko od članova porodice Miketić nikada nije čuo, ne poznaje je i svakako nije dao odobrenje da se ista prijavi na njihovoj adresi. Da je ista prijavljena baš na ovoj adresi, odnosno, na konkretnom stanu, svedoče i dopisi koji stižu adresirani vrlo precizno: broj zgrade – sprat – broj stana, o čemu postoje nesumnjivi pisani dokazi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari