Zbog mitinga SNS iz Vranja otkazano četiri polaska za Beograd 1Pusta centralna autobuska stanica: Vranje Foto: V. Ristić

Zbog rezervacije autobusa za prevoz učesnika mitinga SNS Saobraćajno preduzeće Kavim – Jedinstvo za sutra je otkazalo četiri od ukupno sedam redovnih polazaka iz Vranja ka Beogradu, potvrđeno je Danasu na Autobuskoj stanici u Vranju.

Vranjanci koji žele da sutra putuju za Beograd imaju samo tri polaska. Onaj u 5 ujutru, potom u 6,15 i u 13 sati. Ostala četiri polaska su otkazana jer su autobusi Kavim – Jedinstva zakupljeni za prevoz radnika Jumka i Simpa za miting SNS.

Prema informacijama iz nekoliko osnovnih škola zbog manjka autobusa odloženo je i nekoliko đačkih ekskurzija koje je trebalo da budu organizovane ovog vikenda.

Kako se očekuje iz Vranja bi sutra na mitingu SNS moglo da bude između tri i 4000 ljudi, mahom radnika Jumka i Simpa, i javnih preduzeća, kao i iz gradske uprave.

„Nema nikakvih dnevnica za odlazak u Beograd. Umesto toga ponuđen nam je slobodan dan koji možemo iskoristiti ukoliko budemo registrovani svojim prisustvom na mitingu“, rekla je novinaru Danasa  radnica Jumka.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari