Kako Zdravko Ponoš odoleva „šešeljevskoj“ rafalnoj paljbi

Predsednički kandidat Ujedinjene Srbije pod napadima prorežimskih tabloida

Ostavite komentar


  1. Gospodine Ponoš, Šešeljeva kuhinja je slana i paprena, hajde ti je u narod tamo se lepše kuva.

  2. Uzalud napadi na generala Ponoša, to je samo dokaz da ga se plaše, kao kandidata u trci. Uzalud im tračevi, najbolji je kandiat!

  3. General Ponoš, kao kandidat demokratske Srbije, ima realne izglede da pobedi kandidata Rio Tinta A. Vučića, pa ga zato njegovi tabloidi i podrepaši, najviše i napadaju.

  4. Sta Srbija treba da zna? Djilas napada srbe u R.Srpskoj zbog navodnog laznog prijavljivanja u Beogradu radi glasanja za Vucica.Prava istina je da Djilas gubi izbore i da jos sada trazi alibi za kradju glasova i izazivanje krvoprolica u Beogradu.To nece moci jer je zuti smrad osujecen.

  5. Zaboravite šta je ovaj pOnoš radio dok je bio glavni….dosije iz prošlosti mnogi brišu….nisi ni prvi ni poslednji…
    Srećno na izborima, trebaće ti protiv ovih današnjih.

  6. Optuzbe su toliko infantilne i neinteligentne da na njih jos samo mogu da se upecaju radikali i oni koji glasaju za takve. U naci Nemackoj je samo Sturmer stampao takve gadarije.

  7. Odgovor za Dojcila: Nece on u narod on hoce u NATO ili NATO hoce u njega, kako god okrenes Ponos je nula.

  8. Dokle god se ratni zlocinacnac forsira u Rezimski medijima kao spasitelj nama nema boljitka

  9. @ Istok Zapad
    zašto koješta tvrdiš a ni jedan dokaz nisi naveo? Na žalost, nisi jedini.Imaš li npr. dokaz da je Ponoš „NATO“ general ? Ako imaš- navedi. Ako nemaš ne izigravaj papagaja.

  10. Pre bih rekao da Tadić i Šutanovac peru odgovornost preko Ponoša – a sadašnja vlast skida svoju odgovornost preko Ponoša za ono što su Diković i Miletić odradili zajedno sa MO i SDPR.

  11. Samo.mi Normalni dajemo podršku Ponošu.. Sa nadom da će započeti i dovršiti lečenje Srbije od mafije Vučića…čoveka koji o demokratiji
    pravne ..države.u 21 veku ne zna Ama baš ništa!!!

  12. Da li je Ponoš znao za naredbu iz 1992. godine, da se svi oficiri rodjeni u Krajini trebaju javiti u vojsku Krajine…..

  13. Bravo za tekst, tj. za generala Ponosa! A to sto ga Hrvati svojataju nije nista novo, jel stavise lik Nikole tesle na njihovu novu kovanicu.

  14. Srbija prepuna debila, koji ne znaju ko donosi odluku o Vojsci i naoružanju, i da na to NGŠ nema uticaja. Kao što ni sada niko ne pita Vojsku o kupovini aviona i oružja ili prodaji. Ako traže NATO- vce ni u jednoj vladi ih nije bilo kao u ovoj, neka podju od prvog sa liste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.