Zdravko Ponoš: Predvodnik ličnih napada na opoziciju je Aleksadar Vučić 1Foto: srbija centra srce

Predvodnik ličnih napada na opoziciju je Aleksadar Vučić sa pozicije predsednika države, a predsednik skupštine i gosti u jutarnjim programima to samo razrađuju, poručio je sinoć u Zrenjaninu predsednik pokreta Srbija centar Zdravko Ponoš.

On je prisustvovao osnivačkoj skupštini Gradskog odbora stranke „Srbija centar – Srce“ u Zrenjaninu i istakao da se u ličnim napadima na predstavnike opozicije ne preže ni od čega.

„Optužuju nas da su u opoziciji predstavnici starog režima, iako su oni koji su korumpirani iz tog režima sada njihovi ministri i rukovodioci na položajima. Kada je u pitanju stranka Srce, mi nemamo ni bivše ministre, ni državne sekretare, ni predsednike opština“, rekao je Zdravko Ponoš.

Naveo je da se kampanja vlasti zasniva na lažima koje su tragikomične i istakao da se vlast hvali da je izgradila 1440 mostova, 147 bolnice i da je Srbija „ekonomski tigar“.

„SNS u kampanji ističe brigu za zdravstvo i krenuli su da otvaraju bolnice, donose skenere i mamografe ali ne leče bolesne zgrade i oprema, nego ljudi. Realnost je nešto drugo, realnost je da ljudi odlaze, da je u Srbiji najkraći životni vek u Evropi, da je standard na dnu, da se u samouslugama zaključava maslac. Za to vreme vlast priča o nacionalnom stadionu i o Expo 27 što svakako neće poboljšati život građana, već će biti izvor korupcije“, poručio je Ponoš.

Predsednik gradskog odbora „Srbij acentra – Srce“ u Zrenjaninu, Igor Kovačić naveo je da budućnost za Zrenjanin i Srbiju počinje onoga dana kada počne lustracija.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari