Zelenović: Bagerista koji je krenuo na učesnike protesta u Šapcu postao direktor „Infrastruktura“ 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ/DS)

Kandidat za gradonačelnika Šapca Nebojša Zelenović rekao je da je čovek koji je predvodio huligane u napadu palicama, motkama i čekićima na mirne demonstrante protiv Rio Tinta prošle godine u Šapcu, sada nagrađen za to nasilje nad građanima tako što je postao direktor javnog preduzeća Infrastruktura, zaduženog za investicije grada.

Zelenović je u pisanoj izjavi naveo da je reč o Nebojši Stojićeviću Jarinu, koji je vozio bager i krenuo na na učesnike protesta.

„Kako je to inače u SNS koruptivnoj mreži, on je ujedno i vlasnik privatne firme koja se bavi asfaltiranjem“, naglasio je Zelenović.

Prema njegovim rečima, Stojičević Jarin nije odgovarao za dešavanja na mostu.

Zelenović je napomenuo da je Jarin potrošio dve milijarde dinara na asfaltiranje po šabačkim selima zato što sve to radi po četiri puta većim cenama.

Takođe, podsetio je i na to da je u planu bila izgradnja sedam parking garaža, ali da Jarin nije uradio ni jednu.

Kako je naveo, već postoji plan za veliku garažu od 300 parking mesta u centru Šapca, koja bi rešila najveći deo problema sa parkiranjem u gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari