Zelenović: Prijavio sam pretnje Tužilaštvu i čekam odgovor

Gradonačelniku Šapca prećeno na Fejsbuku

Ostavite komentar


  1. Gospodine Zelenoviću, dobro je što ste to prijavili vlastima, ali ovde zakon ne postoji, Država je u privatnom vlasništvu jedne partije, tako da ne očekujete da vam se iko od vlasti javi.Borite se za Šabac i nedajte da se vlast prekomponuje.Kako je njima stalo da imaju vlast u svakoj mesnoj zajednici, tako je i nama.Koristićemo njihove metode.Nema milosti.

  2. Mi u Srbiji nemamo srece sa vlastima. Svaka je bila usmerena na lopovluk i bahato , drsko i bezobrazmo ponasanja. Sada, pored toga ,imamo i siledzije koje prete , prebijaju i hapse postene i dobronamerne gradjne.E to je vec novine .

  3. Ide u lov namestaju mu da ubija trofeje.Bahacenje,samozivlje jedan jako los covek.Imao sam par neprijatnih situacija kad sam bio kod nejga da trazim pomoc za bolesno dete.

  4. Gospodine Zelenoviću, u potpunosti Vam verujem da su Vam pretili a i siguran sam da neće ni da prestanu, ali kada je već tako zašto onda u Peći se nalazite sa predstavnicima partija(sps,sns) upravo onih koji Vam prete a i nosite im poklone u školi (Goraždevac)i nažalost bojkotujete opoziciju koja tu gde ste bili ipak postoji i na svakim izborima pored svgih ovih pritisaka a na KiM -u su ipak najveći i najopasniji imamo uvek oko 15 procenata (DS).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.