Zelenović: Saopštenje Vojske sramotno, učestvuju u Vučićevom rijalitiju

Ostavite komentar


  1. Ovaj ćovek je prepoznat i viđen od strane EU kao jedan od budućih stubova vlasti. Nije nešto eksponiran, odmeren je i kulturan, nema nijednu mrlju a kao gradonačelnik pokazao je izuzetnu sposobnost. To nije moglo da prođe nezapaženo od strane EU.

    1. Slazem se,pojavio se neko ‘nov’ u politici;mlad I u spesan.Opozicioni lideri su vec ‘potroseni’ I ‘ vidjeni

  2. Zelenoviću, kakve su ove glupe izjave? Predsednik i mi koji ga podržavamo,živimo realan život! Mislim da realnije ne možemo da živimo. Vi ste u nekoj zabludi. Čovek je car.

    1. Poštujte izjave svakog čoveka. To je demokratija. Ne vređanje. Predsednik je običan čovek, bez glorifikacije. Ako razumete.

    2. Nesrećni čoveče, ti si u zabludi! U kakvom si stanju uopšte kada ti je u 21-om veku potreban car??

    3. Da, tvoj car. I car ostalih botova. Ali moj nije i nikad neće biti!
      A ako stvarno misliš da vi botovi živite „realan život“, a mi ostali smo u „nekakvoj zabludi“ (???), spremi se za neprijatno buđenje!

  3. Ako si ti zaplašen sigurno ti nije čista savest!!!!!. Ja nisam zaplašena od kako kažeš „sistemom kapilarnih glasova“, iako ne znam šta si hteo da kažeš, ali znam da mi je savest čista i da me niko ne plaši i ne prisiljava na bilo šta.. Pri tom, nisam ni stranački opredeljena, razmišljam uvek svojom glavom, a vidim da vam je jako stalo da se doćepate vlasti, jer vam je to najisplativije.

    1. Glavno je pitanje od čega ti živiš tj. kakvo ti je finansijsko stanje u porodici i da li ti preti opasnost za osnovnu egzistenciju(trenutnu i buduću).Po tebi svi mi koji ne podržavamo nakaradni sistem AV-a imamo nečistu savest a neznam odakle tebi pravo da nas vređaš(najgori i najopasniji ste vi koji kao niste stranački opredeljeni).

    2. Draga Sara, vidi se da si bot, šta ćeš tu da čitaš online list Danas? A potom se praviš pametna vređajući čoveka koji je stručno nazvao to što ti, tvoj brat sestra tvoji roditelji baba deda i svi koji zavisite od jedne ili dve crkavice koju vam je SNS obezbedio da imate koru ‘leba se naziva sistemom kapilarnih glasova, dakle on kroz jednu osobu povlači više glasača tako što je ucenjuje da će izgubiti radno mesto ako ne radi hmm šta beše to, a da, da postavi najmanje tri komentara pozitivna za vlast odnosno vučića i to naravno posebno na slobodnim nezavisnim medijima, kao i da se uvek odazove na ekskurziju autobuskog cirkusa koju ovaj bolesni čovek sprovodi zadnjih nedelja kao opraštanje od svog biračkog tela i od autokratske diktature koju je zaveo kao pravi Šešeljev radikal, ni Šešelj sam ne bi bolje izveo sve što je vaš veliki prvorođeni vođa. On nije moj predsednik, a ti mu se slobodno uvlači jer to ti je stranački zadatak.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.