Zelenović: Vlast treba da se plaši onoga što simboliše 6. oktobar 1Foto FoNet Zoran Mrđa

Kopredsednik stranke Zajedno i kandidat koalicije „Srbija protiv nasilja“ za narodnog poslanika Nebojša Zelenović najavio je danas da će nova vlast doneti zakon o lustraciji i zakon o tužilaštvu i tužilačkoj policiji i obezbediti primenu Zakona o poreklu imovine.

„Pa da vidimo ko se i kako bogatio na račun naroda i ko je koristio svoje pozicije moći za sprečavanje rada institucija, a pre svega tužilaštva i sudova“, naveo je u pisanoj izjavi Zelenović.

„Predstavnici vlasti u ovoj kampanji sve više govore o petom i šestom oktobru“, napomenuo je Zelenović i istakao da „vlast treba da se plaši onoga što simboliše 6. oktobar“

„Kriminalci predvode kolone koje idu na miting SNS, prete i prebijaju ljude koji kritikuju vlast ili koji neće da se sagnu pred njihovim investitorima, kupuju glasove i to nude kao budućnost omladini“, rekao je Zelenović.

On je naveo da je vreme da se vidi šta je „Novak Nedić radio sa mutavima, belivucima, rošavima i da li mu je to naredio Aleksandar Vučić ili ne“.

„I da vidimo da li je (Milan) Radoičić išao u Banjsku po svojoj ili po predsednikovoj pameti. A, bogami da se utvrdi i kako Đuka vršlja po sudovima i šta je sve Hrkalovićka počinila. I da Srbija sazna ko je naredio da se gaji marihuana u Jovanjici i čije su kuće izgrađene i garaže popunjene od tog novca“, rekao je Zelenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari