Zelenski o sastanku sa Vučićem: Zahvalio sam Srbiji na podršci Ukrajini

Ostavite komentar


  1. Zelenski o sastanku sa Vučićem: Zahvalio sam Srbiji na podršci Ukrajini

    A Putin preko Bocan-Harcenka se „zahvaljuje Vučiću na podršci Rusiji“ !

    „Umiljato jagnje dvije majke sisa“ !

  2. Zelenski glavna tema, treba da se zabavimo o našem narodu koji je pušten na milost i nemilost Zločincima na KiM. Jedino što nas tješi to što imamo informacije iz drugih izvora šta sve ratni predsjednik u Ukrajini radi od svog nedužnog naroda. nadam se da Srbija ne podržava, , prodaju organa, nevine dece, trgovine ljudima.

  3. Svaka čast Ukrajini na ne-priznavanju Kosova, ali rusi su nam braća kroz vekove. Poštovanje svima, ali to je njihov „lokalni rat“ koji trebaju rešavati međusobno…

  4. Nadam se da će Rusi pročitati ovu izjavu, a ne MODIFIKOVANU I CENZURISANU, prilagođenu za ruske uši… Činjenica je da mu i dalje tolerišu dvoličnost i bezobrazluk, a nije ni njihov Bocan Harčenko ništa moralniji…

  5. Srećom u Svemiru ima još Svetova i ako je istina da Naša Duša tamo odlazi, spremsm se za Put.

  6. Hoćemo li EU ološu dati naših 100 M-84M da ih poklone Zelenskom i njegovim Nacistima?

  7. Koliko je granata dogovorio, jel obećao više nego Bosanci i da li je obećao neke subvencije i za dokapitalizaciju namenske..

  8. 10.000.
    Po granati.
    Zato naredio “ komandant“ ne znam samo čega da se poveća proizvodnja municija na 100% kapaciteta.

  9. Žao mi je što i naša politika preskače 2014 g u Ukrajini i sva događanja koja su prouzrokovala rusku specijalnu operaciju

  10. Njegov stav,oblacenje i ponasanje nije za vodju jednog naroda ,sve odvede u provaliju.

  11. Šta je ovo….farsa ili stvarnost…ajmo braćo da pomognemo braći nacistima u ukraini da im damo oružje koje je neupotrebljivo….

  12. Srbija nije učinila skoro ništa za Ukrajinu koja je nama pomagala za vreme i posle bombardovanja. I nikad ovaj nezahvalni narod nije rekao hvala. Koliko moraš da budeš zloban i nemisleći, pa da kažeš da je Ukrajina kriva za inflaciju. Iz ličnog iskustva mogu da kažem, da kad odneseš pomoć, zahvalni su i ljubazni, što se za većinu domaćih humanitarnih organizacija ne može reći. Ni jednostavno hvala ne mogu da kažu. Slava Ukrajini.

  13. Bravo Jovane ne zna ovaj srpski narod ili neće da zna šta se dešavalo u Ukrajini prethodnih 15 godina i više. Nije bilo drugog izbora za Rusiju, moralo se na vrijeme reagovati. Moje lično mišljenje je da je Rusija trebala da to presječe i puno prije. Pozdrav za Rusiju i pošteni dio Ukrajine!.

  14. Још памтимречи покојног Деде: „са ким си, таки си.“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.