željko mitrović foto Miroslav Dragojevićfoto Miroslav Dragojević

Vlasnik Pinka Željko Mitrović prkomentarisao je najavu organizatora protesta „Srbija protiv nasilja“ da će građani u subotu od Skupštine Srbije došetati do zgrade Pink televizije.

On je na svom Tvietr nalogu naveo da organizatori mogu do njegove kancelarije.

Mitrović je napisao: „U subotu 1. 7. 2023. organizatori protesta, zakazali su protest ispred Pinka, ja lično nemam ništa protiv i svakako u zgradu neću moći da primim sve, ali organizatori Đilas, Aleksić, Ćuta,Zelenović… mogu svakako doći do moje kancelarije, znaju dobro gde me mogu naći, jer za ovih 30 godina, neki od njih nisu iz nje izlazili.. i nije im smetao ni rijaliti ni bilo koji drugi program, takodje, tom prilikom, mogu da mi pojasne šta još mogu uraditi za decu, posebno za decu bez roditeljskog staranja, a i voleo bih da me upoznaju sa tim šta su oni uradili za one koji ce svakako naslediti sve nas!“

Kako je dodao, što se tiče uređivanja programa televizije Pink, to ne može biti tema jer program najgledanije televizije u Srbiji uređujem ja, a ne Đilas, Aleksić i Ćuta.

„Ali ni ulica…a ako je bilo šta sporno programski, Republika Srbija ima institucije koje bi me svakako upozorile na bilo koju nepravilnost koja je u sukobu sa postojećim zakonima i propisima! Još jednom da ponovim, privatna svojina pa i Pink, je u Srbiji neprikosnovena ali i spremna da se odupre svakoj vrsti nasilja i terora! Vidimo se!“, napisao je on.

Podsetimo, deveti protest „Srbija protiv nasilje“ počeće u petak blokadom auto-puta u Beogradu i Novom Sadu, a u Beogradu će se građani sakupiti ispred zgrade Skupštine Srbije i prošetaće do zgarde Pinka na Dedinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari