Zeri: Preševska dolina na dnevnom redu sledećeg dijaloga Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Mislim da naša država ni slučajno ne sme da pristane na pregovore van granica KiM,jer će se na taj način otvoriti pandorina kutija.

  2. Baš me interesuje kako će se cela ova situacija završiti. Po nekom mom mišljenju,najbolje bi bilo da dođe do podele Kosova,ako je moguće,ne širiti pregovore na teritoriju Srbije. E sada,videćemo koliko je to realno

  3. Nemojte da preskacete pocnite od istocne Makedonije ,severoistocne Grcke,juzne Crne gore pa cete lako da resite ovu malu Presevsku dolinu.

  4. Jedva čekam dan,kada će prestati da se priča o vovj temi. To će biti znak da je problem rešen(na bilo koji način) i da smo krenuli ka boljoj budućnosti bez tolikog tereta na leđima

  5. Albancima će se ovo obiti o glavu. Dobili su skoro celo Kosovo i nije im dovoljno,a svi znamo kako se kaže “ko hoće veće,ispadne iz vreće“. Umesto da prihvate ponudu,da uzmu 90 % teritorije i tako naprave istorijski podvig,oni komplikuju,a što se više odužava ova situacija,oni će biti sve više na gubitku

    1. Imamo mi cilj a to je da sve teritorije sa Albancima vraca u jedan deo, kad tada to ce se desi svidja vam se ili ne. Mi Albanci hocemo samo ono sto smo izgubili od 1912 godine i nista vise, polako ali sigurno, posle Presevske doline bice….hm,

  6. Moze , nikakav prolem , samo u okviru poboljsanja zivotnih uslova i standarda gradjana koji zive na tom prostoru. O nekom pomeranju ili ustupanju teritorija nema nista i neka to bude svima jasno.

  7. Treba raspravljati i gledati da svi pomognu da se tamo u tom citavom kraju Presevske doline bolje zivi , radi na boljim medjunacionalnim odnosima, kao i u citavoj Srbiji gleda da se otvore radna mesta i podigne standard svih koji na tom prostoru zive. Ali ne dolazi u obzir da se ista prica i bilo koja tema podstice u vezi neke razmene ili pripajanju tkz. Presevske doline Kosovu i slicno….To je sastavni deo Srbije ko god tamo ziveo , oni su gradjani Srbije i to ravnopravni i tu nema dileme.

  8. I u kompromisnom razgranicenju i svim mogucim dogovorima ,Presevo ,Bujanovac i Medvedja nisu predmet bilo kakvih razgovora , sem poboljsanja zivotnih uslova i podizanju standarda svih gradjana koji tamo zive.

  9. Presevska dolina ako bude sledila primer KiM onda i RS treba da sledi isti primer, ako vec menjamo granice hajde da ih menajmo tako da i mi imamo koristi.

  10. Lidere presevske doline i one koji promovisu secesionizam da drzava Srbija podseti u kojoj drazi zive i koji Ustav treba da se slusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.