Zgradu Predsedništva čuvala Vojna policija

Ostavite komentar


  1. Za vreme Nikolica se na ulazu u zgradu predsednika smenjivali gardisti. Lepo je delovala smena garusta i gardiskinja. Zasto se od te prakse odustalo ne znam.

    1. Ako ovo nije dokaz da imamo bolesnog huligana na vlasti koji je izgubio razum i ako batinanje protestanta nije dovoljan motiv da narod masovno blokira predsedika i spreči ga da nastavi da teroriše i pljačka narod, onda svi trebamo da stanemo u red kako bismo poljubili guzicu bolesnom vučiću i tako mu pokazali da može da radi sa nama šta god želi. Uskoro i da nam vadi organe, i tu malo da zaradi.
      Strašno je što je i diktatoru jasno da nije normalan i želi da povede narod u sukobe da bi zadovoljio svoju potrebu da uništi sve oko sebe ! Više mu ni pare koje je opljačkao, niti moć koju ima nad zarobljenim institucijama države ne znače ništa, LUDAK želi da vidi krvoproliće !

      1. Ovo je bio prijemni test za novu generaciju Kobri…u vidu nas sto, na sto rolni papira…?! Tako iz ugla OZNE,lici ovaj komunalni incident, a komunalna milicija nije reagovala,bas kao ni gradjani…
        Ne moze nas obrisati ni godisnja proizvodnja Perfexa…! Kadetima poruka : Idite na Kosovo…! Ili ,makar na Kopaonik…!! Asistenti…

      2. sve istina 100%, a ko zna u kakve je sve posloveni upetljan sa „kolegama“ u okruzenju?

      3. Strašno je što predsednik deli decu na romsku i ostalu .Valjda su mu ovi prvi manje vredni , šta li ?

      1. E moj presretaču ali skotova…šta je pitaš se urađeno po zakonu,pa ništa.Da je urađeno po zakonu bilo bi ispremlaćenih huligana koliko hoćeš.Zar po zakonu može da se lomi,kida šara, ruše javna dobra…pa ne sme i šta onda sledi,pa policija i pendreci.Ovaj pametni ali sa svih strana napadani Vučić nije poslao policiju da te govnare umlati jer bi ga tada još više pljuvali.Ovako vas je svojim kulturnim ali ,,ne zakonskim,, ponašanjem sve strpao u rupicu ko mošove,pišove,opet ste svi koji ste protiv njega i ove vlasti ispali kompletni idoti, a dodatno će te biti razvaljeni na narednim izborima.

          1. Sledeće subote će ga braniti, žene. Ipak su one koje ga najviše ljube, u prvom redu će biti gospodja, glumica, koja će u ovakvim situacijama pasti u nesvest. Predsedniče, puko si ko guma, što bi rekao Balašević.

      2. i zasto mora on sve da objasni, POSTOJE LI U SRBIJI NADLEZNI ORGANI? KAO STO JE OBJASNIO“ DA JE U INTERSU NARODA SKINUO OZNAKU TAJNOSTI I SVE DRUGO SAMO ON OBJASNJAVA!
        IMA LI JOS NEKO U OVOJ DRZAVI PRAVO DA OBJASNI I OBAVESTI NAROD O NECEMU????

      1. Od kad je pesničenje i nabadanje u glavu ljudi bez uniforme i obeležja legalna stvar?

    1. Pa kod nas se i krade po zakonu malo je drzava gde lopovi kradu po zakonu koje su tako i kreirali da uzmes lovo a sve u skladuvsa „zakonom“…

    2. Pa kod nas se i krade po zakonu malo je drzava gde lopovi kradu po zakonu koje su tako i kreirali da uzmes lovo a sve u skladu sa tzv“zakonom“…

      1. To bi izgledalo otprilike ovako…Ćao!Kako se zoveš?Jel možeš da mi daš broj…značke?

    1. Да се те деевојке неким случајем не презивају Хркаловић?

    2. A da u prve redove naprotesrima budu trudnice i majke sa bebama kojima su oduzete plate. Moze naravno pa udrite onda.

  2. Mudra odluka, svi su jednaki gradjani drzave i svi moraju da postuju zakon.

  3. Boris Tadic mu je rak rana. Zna da to ime zvuci i zvucace jos dugo kao simbol demokratije. Ostalo na ……..istorije

  4. Постављање девојака испред зграде председништва је мамц за Бошка Обрадовића, који је више пута физички насртао на жене.

    1. Batali te radikalske fore. Daj dokaz o ijednoj prijavi protiv njega a kamo li presudi.

    2. Pre ce biti mamac za Brnabicku.Ima tri puta dnevno da ih obilazi.Samo da joj doktorka ne bude ljubomorna.

  5. Ostalo je nejasno o kakvom „nasem“ se radi. Pa zar i protestanti nisu „nasi“?

    1. Ihhh, bato moj, kakvo suvišno pitanje? Pa on vlada zahvaljujući, pored ostalog, i na osnovu toga što je sopstveni narod pooodaavna podelio na „naše“ i „vaše“, na „mi“ i „oni“,…………. i tako će još dugo ostati. Tako je to umislio predsednik „svih“ građana ove posrnule i podeljene države. Kako beše on narodna: „zavadi pa vladaj“? Reče moj komšija onomad – dobro biti neće!!

    2. Pošto predsednik deli decu na romsku i našu , onda je jasno s kakvim slučajem imamo posla .

    1. Nije, “naši“ su svojevremeno “primili metak“. Zamislite Predsednika države koji se izražava kao narko bos…

      1. Pre podne u uniformi primaju platu iz budzata kao pripadnici Vojske Srbije a popodne u civilu opet primaju platu iz budzeta samo kao gorile jednog coveka i jedne stranke.

  6. Sa Djilasom se i ne moze dogovoriti jer ne zeli da prisustvuje sastancima, a sa druge strane krivi drzavu kako nece da se isti organizuju.

  7. Oko zgrade 200-300 necijij demonstaranata,sto izdvoji rome,a u zgradi 400-500 vojnika.Jad i beda nas snasla a mi nikako da se odbranimo.

    1. Da zakljucimo da su „navijaci“ primljeni u stalni radni odnos u vojnu policiju?

  8. Izvinite predsedniče, ali Vojna policija u svom sastavu još nema devojke. Da li ste vi to raspisali tajni konkurs da zaposlite višak neraspređenih kadrova iz stranačkih redova?

  9. Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Za 5 godina apsolutno nije moguce ni teoretski da se odradi kanalizacija u svim gradovima a kamoli selima.
    Prvo kadrovske mogucnosti i projekti su na suprotnim stranama.
    Drugo nema radne snage, a cak bi i za Kineze to bio neverovatan poduhvat.
    Iako nije izabran izvodjac za Moravski koridor zna se da ce biti cena 800 miliona evra iako Kinezi daju za 500 miliona ali mi dajemo Americkom Behtelu pare a oni nasim podizvodjacima.
    Trece Tita i Branka Pesica ne mogu da stignnu ni u ludilu jer je samo Pesic u Beogradu izgradio i dodelio 80.000 stanova, Terazijski tinel, sve sportske centre i hale Mostarsku petlju itditd
    Sve drugo je moguce i u pravu jeVucic pa ne znam cemu takva obecanja kao nekada da ce Beograd na vodi biti gotov do 2016. Nema potrebe za takvim izjavama jer je neuporediv sa demokratama i slicnima koji su nas unistili.
    Sto se tice upada u zgradu to je sramno i u svakoj drugoj drzavi bi dobili zrnast odgovor.
    Zaista ne razumem takvo ponasanje i cemu to sluzi i sta bi postigli cak i da su usli u zgradu. Bolesno. Ovo cak i da ih Vucic placa da to urade ne bi uradili sem ako su psihijatrijski slucajevi. S ovakvom opozicijom moze da vlada dugo kao TITO.

  10. List „Danas“ primenjuje Vučićeve tehnike.
    Pravi selekciju, Sajdžo nije poželjannn…

  11. Ko da poveruje da je to neko zvanicno obezbedjenje. Nisam video ni jednog u uniformi, znackom ili nekim obelezjem. Izgledali kao huligani na utakmicama. Nece se ovo dobro zavrsiti, opozicija nervozna kao i vlasto drzci.

  12. Ružna slika,policija ako je to ta vojna policija ne liči ni na šta u bukvalnom smislu reči.Histerični pokreti,ulični žargon,nesinhronizovani pokreti-rulja.Nadjite nekog penzionisanog zastavnika sa orginalnom vojnom školom da ih malo dovede u red,podšiša,okupa,obuče,uvojniči privede redu …totalno razočarenje i samovolja izostatak svake stručnosti.Nisu obučeni da se odbrane od papirnatog desanta…………

  13. Nemoj opozicija i šetači da pričaju da su napadnuti jer pripadnici vojne policije koji čuvaju predsedništvo nisu izašli na ulicu ili otišli ispred kuće šetača nego su stojali i čekali na svom radnom mestu i reagovali u skladu sa zakonom,pazite sad,najbitnija stavka,reagovali tek kad su šetači prošli ogradu koju nisu smeli,apsurdno je više o tome polemisati.

    1. Radno mesto vojnie policije je na granicama koje su nam kao reseto.Ne placa ih ovaj narod da budu gorile jednog coveka i jedne stranke cime samo navlace mrznju naroda na ono sto bi se trebalo smatrati vojskom.

  14. Posto si TI NAJPAMETNIJI NA SVETU, sta ce biti ako samo zene i devojke krenu u zgradu , hoce li onda istrenirane policajke da tuku zene, i drugo, odakle tolike pare, cas smo bogati cas siromasni, a Dinkici , Labusi , Djelici Cede, Vlahovici, Djilasi, Kostici i ostali na slobodi, a godinama pricas da su lopovi, a znas gde je lopovima mesto, a kako se ti zoves kad si meni penzioneru oteo cca cetiri hiljade eura u nemas nameru da vratis, jos bezobrazno i cinicno pricas kako smo trpeljivi, a koliko su para pojela javna preduzeca, i dalje jedu nase pare, a ti sve lepse pricas- L A Z E S, narod, kao ostace nesto iza tebe li niko nema pojma koliko to kosta, koliko je miliona eura vise baceno -potroseno, mogu ovako do sutra da ti nabrajam, al tebe to ne dotice, vazno je da si svaki dan u medijima, gori si od turske serije, ja , pa ja i opet ja……

    1. Najiskrenije se izvinjavam Vucicevom pokitickom ocu Tomi i politickoj macehi Dragici sto ih nisam spomenuo, al nema da brinu , sredice Vucic da se objekti na Savi Legalizuju, a o vasem lopovluku nece niko smeti ni da zucne, pa ON je svemoguc valjda znate

  15. Po meni predsednik Vučić bi trebalo da uputi protestnu notu ambasadoru zapadne zemlje koja stoji iza ovih pokušaja nasilja, a siguran sam da naše obaveštajne službe znaju ko su ti ambasadori koji prelaze granice mandata koji bi trebalo da imaju kao diplomate akreditovane u Srbiji. To još da se proprati putem medija i siguran sam da bi pritisak i pokušaj nasiljem opozicije da se dokopa vlasti presatao.

  16. Gde ce da nadje toliki broj „navijacica“? A koji su to njihovi a pogotovu „nasi“? Da li moze neko da mu kaze koliko mu nije dobro i da mu preporuci boravak u ustanovi zatvorenog tipa, gde je i obezbedjenje adekvatno?

  17. Vučiću od kada to vojna policija zadatke obavlja u civilu… Zašto se kriješ hrabri iza žena… Što ne izađeš među narod koji te toliko voli,nego bežiš od njega,i ceo život ga deliš na naše i njihove… Koji su to tvoji a koji to nismo… Zašto sopstveni narod deliš. Deliš ga tako i na Kosovu, gurajući severu sve i gurajući prst u oko srbima južno od Ibra.

  18. U „modernoj demokratiji“ napad na drzavne zgrade je ozbiljan prekrsaj ili mislite da svako sme da jurisa na Belu kucu i Vestinster. Predlazem proteste ispred Djilasove, Tadiceve vile i ambadada SAD i VBritanije. Ipak su oni stvorili Vucica. Ili da na predsednistvo jurisaju poslanici DS.

  19. Čovek koji u svim segmentima vlasti krši svesno zakon često se poziva na njega.Humoreska….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.