Živković (SSP): U Boru zagađenje deset puta iznad dozvoljenih vrednosti

Ostavite komentar


  1. Kinezi nisu ništa krivi oni su platili da bi došli da prave profit i naravno da su se potrudili da ugovor bude što bolji za njih a mi moramo da insistiralo kod naših vlasti da taj ugovor stavi narodu na uvid pa da vidimo šta je ko kome obećao i koliko je to naplatio pa sada ne želi ili nesme da proba da natera Kineze da poštuju zakone zemlje domaćina odgovore na ova pitanja zna jedan čovek i zove se Aleksandar Vučić SI-ev brat ali i on nam nije kriv čovek je našao pa zašao mi koji to trpimo smo krivi za svoju muku dok je ovaca biće i ovnova a bogami i makaza za šišanje.

  2. Mora da će skoro neki izbori pa Milikić počinje priču kako se brine za zdravlje Gorana a kada su neki od Gorana pre par meseci protestvovali on je te proteste nazvao politizacije i ustao u zaštitu kineskih zagađivača i njihovog profita a sve u skladu sa stavovima njegovog predsednika licemerno je to Milikić i providno znaš ti da i posle tvoje krivične prijave ako uopšte postoji nadležni neće ni prstom krenuti jer Kineze štiti tvoj predsednik i brat SI-a a ti samo praviš dimnu zavesu da stvari izgledaju onako kako tvoja vlast želi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.