Zoran Živković: To što je Slobodan Milošević umro dan uoči godišnjice atentata na Zorana Đinđića, nazvao bih Božijom pravdom

Ostavite komentar


  1. Nesto si Živkoviću pobrkao. Valjda bi „Božija pravda“ bila da je Milošević umro dan posle godišnjice atentata na Zorana Đinđića, a ne pre toga. I moras znati da si ti jedini koji je izjavio da je Đinđić bio najveći reformator srpske istorije. Niko drugi tako nesto nije izjavio. Zato cuti i ne izlazi sa svojim izjavama, I ti, i svi tvoji „saborci“ bili ste jedna velika prevara…

  2. Zoran Zivkovic je potpuni u pravu da je premijer ubijen po nalogu klana Milosevic. Neposredno nakon pobede Kostunice na predsednickim izborima, Milosevic se par puta pojavljivao na televiziji tvrdeci kako njega zapravo nije pobedio Kostunica vec Djindjic. Posle atentata na Djindjica odmah sam se setio ove Miloseviceve izjave svatajuci sta je time hteo da postigne.

  3. da,Zorana Djindjica na ovom podivljalom Balkanu, ljudi kao resurs, nije ga bio dostojan.on je,moram tako reci, bio neko kao da je se spustio sa neke druge Planete kao civilizacije,kako je bio vispren,obrazova i imao viziju,kakav bih to trebao biti Svet za dvadestiprvi vek.ni jedno drustvo Bog nije darovao kao srpsko da je ga iznedrio za „vodju“kakav je bio Zoran Djindjic.koliko da je ta njegova polticka okolina-saradnici bila politicki needukovana,u ostalom kao i narod jer su izvedni iz svog naroda da je sacuvan,on bih stigao da ih prevaspita pa i obicnog gradjanina da razumnije zivi svoj zivot. steta „imali smo nismo znali sta smo imali“.ne ljudski vek,nego milenijum nece ga ponoviti.

  4. Gospodine Živkoviću, svaka reč vam je na mestu. Izgubili smo najboljeg vizionara našeg društva. Ovaj narod ga nije bio dostojan.

  5. Svaki narod ima vladare koje zaslužuje.
    Srbi S PRAVOM nisu zasliluživali Zorana.Zaslužuju Vučića i 3 njegova kolena iza njega u srbiji

  6. Bog sve vidi.
    Nadajmo se da nece zaboraviti na „poljoprivrednika“ za krađu od pola miliona evra za nepostojeci vinograd.

  7. Da nije obrnuto, ko je Miloševića isporučio Hagu? Žao mi je svakog ko umre nasilnom smrću, žao mi je Đinđića, ali pravio je greške. Milošević nema nikakve veze sa Đinđićevim atentatom, dokaz su sumnjive smrti svih učesnika u atentatu, miniranje zgrade u Šilerovoj, veze mnogih iz tadašnje vlasti sa kriminalnom grupom zemunskog klana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.