Žujović: Ne interesuje me novi mesija u opoziciji

* Od Saše Jankovića sam čuo samo ono što ne bi uradio ili sa kim ne bi sarađivao
Član Predsedništva Liberalno-demokratske partije govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Prilicno nadobudan stav. Mozda je to razlog sto je vecina glasaca prestala da glasa za LDP. Nejasno je na cemu zanivaju tezu da je Vucic proevropski politicar, pa mu, kao, zbog toga daju podrsku. A s obzirom na to da stalno nesto prigovaraju SVIMA koji nisu SNS, jasno je da su se prodali.

  2. I mene zanima za šta se zalaže pokret slobodnih građana jer ponestaje mi ideja za koga da glasam a opozicija nudi samo otrcane fraze o slobodi medija, diktaturi, evropskim vrednostima, velikoj Srbiji…

    Po čemu se gospodo vaša politika razlikuje od politike SNS-?

  3. Ceda ko Ministar Velja i Atomska Maja, kandidat za bilo koju funkciju. Sve dok ima dzaba sekretarica, rucak u menzi i upraznjena fotelja. Vozac i obezbedjenje se podrazumeva. I onda krene u nocni zivot i svita ide sa njim. Jao zezanja.

  4. @Milos
    Vaša neobaveštenost Vam ne daje za pravo da komentarišete nešto. Odete na sajt DJB recimo pa pročitate program u 20 tačaka, te onda donesite sud da li su svi isti i za šta se zalažu.

  5. Prema meni nemate vise nikakvu obavezu, glasao jesam i nikada vise!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.